„SAMO SAM RADIO SVOJ POSAO“: Kontrolor spasio dijete iz zaključanog automobila!

Dražen Kuruz u srijedu je pomogao očajnim roditeljima da iz zaključanog auta oslobode dvogodišnjeg dječaka. Za cijeli se slučaj možda ne bi ni saznalo da roditelji Zagrebparkingu nisu poslali pismo u kojem se zahvaljuju nesebičnom kontroloru Zagrebparkinga koji im je pomogao je spasiti dijete

Dok je kontrolirao tko je platio parking, Dražena je iznenada prekinuo zabrinuti otac moleći za pomoć.

Auto im je ostao zaključan, unutra je bilo malo dijete, nažalost ključ je ostao unutra zaključan, a dvogodišnji dječak ostao je zarobljen u vozilu i počeo plakati.

“Kad je vidio da smo se počeli okupljati u sve većem broju, malo se prepao”, prisjeća se Dražen.

Dražen nije gubio vrijeme – brzo je smislio rješenje.

“Sjetio sam se te šipke i zajedničkim snagama smo povukli zadnja vrata da možemo provući tu šipku, da na prednjim vozačevim vratima pritisnemo gumb za otključavanje”, prisjeća se Dražen.

Za njegovo dobro djelo doznalo se tek nakon što su roditelji poslali pismo Zagrebparkingu.

“Velika mu hvala što je svoju sposobnost, iskustvo i dobru volju upotrijebio na najbolji mogući način, s najboljim mogućim završetkom, ne oštetivši pritom ni automobil. Da više ovakvih ljudi postoji, ovaj svijet bio bi bolje i sigurnije mjesto za sve nas”, napisala je majka u pismu.

S njima se slažu i mnogi Zagrepčani.

“Ima onih koji samo prođu i ništa ne vide nažalost. Njemu svaka čast i pohvala”, prokomentirala je Marta.

Dražena pak ljute komentari na račun roditelja. Kaže kako je dijete ostalo zaključano posve slučajno, a roditelji su reagirali istog trena.

“Kako je auto prolazio, otac se jednostavno izmaknuo autu i zalupio vrata i to je to”, tvrdi Kuruz.

Kaže kako se ne osjeća kao junak, a budući da mu to nije takva prva akcija – skromno dodaje kako je samo radio svoj posao.

Andrej Dimitrijević

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari