VRLO JEDNOSTAVNO

Šišanje ispucalih vrhova u 3 koraka: Cura pokazala kućni trik svoje mame frizerke i raspametila milijune žena

Foto: TikTok

Odmah je vidljivo kako se ispucali vrhovi izdvajaju, a potom sa škarama prođe po uvijenom pramenu i odreže ispucale vrhove

Ako vodite bitku s ispucalim vrhovima, zbog čega vam kosa sporije raste, uopće nije nužno da svako toliko odlazite u frizerski salon. Ovaj kućni trik Tiktokerice Stefanie Williams, čija je majka frizerka, postao je viralan od trenutka kada je prvi put ugledao svjetlo dana.

Svaki pramen čvrsto uviti…

Stefanie je u videu objasnila kako riješiti problem s ispucalim vrhovima na način da kosa momentalno izgleda zdravije. Navedeni video možete pogledati OVDJE.

“Zaustavite pucanje vrhova jer će se na taj način kosa teže oštetiti, to je trik koji me mama naučila. Cure s kovrčavom kosom najprije trebaju izravnati kosu”, napisala je Williams uz snimku, u kojoj prvo razdvaja kosu, zatim češlja svaki pojedini pramen te ga polako, ali čvrsto uvija.

Ispucali vrhovi se sami izdvajaju

Odmah je vidljivo kako se ispucali vrhovi izdvajaju, a potom sa škarama prođe po uvijenom pramenu i odreže ispucale vrhove. Napomenula je kako se ovaj trik može ponavljati u prosjeku svaka tri tjedna.

Žene koje su poslušale ovaj savjet uglavnom su oduševljene rezultatom. “Isprobala sam ovaj trik i kosa mi stvarno počela jako rasti”, otkrila je jedna od Stefanienih pratiteljica na TikToku, no određen broj žena upozorava kako bi ovakvo uvijanje kose moglo prouzročiti nove ispucale vrhove, stoga svatko treba ovaj beauty savjet prilagoditi vlastitoj kosi.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari