OSNIVAČ TUXEDOMOONA

Steven Brown dolazi u Rijeku!

Povodom 15 godina postojanja muzeja informatike Peek & Poke u suradnji s Distune promotion dovodi u Rijeku osnivača legendarnih Tuxedomoon, Stevena Browna. Samostalni koncert je na rasporedu u subotu, 28.05. Ograničen broj ulaznica po cijeni od 105,00 kn moguće je kupiti u Dallas music shopu Rijeka i/ili preko sustava Entrio.

Ove godine riječki muzej Peek&Poke obilježava 15. godinu opstanka i postojanja. Povodom malog jubileja pripremljen je prigodni program kroz tekuću godinu koji se sastoji od izložbi, radionica, promocija i koncerata.

Upravo s jednim specijalnim koncertnim gostovanjem, Peek&Poke se prisjeća, ali i daje priznanje i glazbenim autorima koji su povezani s muzejom. Riječ je o nastupu Stevena Browna, osnivača legendarnih Tuxedomoon koji će se održati u iznimnom prostoru Zajednice Talijana (Circolo). Steven Brown dolazi u Rijeku promovirati svoj novi album „Le Hombre Invisible“ kao prva post-Tuxedomoon europska turneja. Koncertnu postavu osim Browna čine Luc van  Lieshout (Tuxedomoon) i Benjamin Glibert (Aquaserge). Osim novog albuma na set listi će se naći i pjesme Tuxedomoon-a.

Podsjetimo, zadnje gostovanje Tuxedomoon, također u organizaciji Peek&Poke, održano je u srpnju 2011. i prema mnogima to je bio top koncert godine u Rijeci. Tuxedomoon je nastupio u punom sastavu pred ispunjenom Trsatskom gradinom. Nažalost, tijekom ovih godina, dva istaknuta člana su preminula i bend više ne nastupa. Članovi su tijekom godina imali solističke karijere koje su paralelno održavali s matičnim bendom.

Ograničen broj ulaznica je već u prodaji po cijeni od 105,00 kn i dostupne su u Dallas music shopu Rijeka i/ili preko sustava Entrio. U četvrtak, 24.3. cijena im se diže na 125,00 kn, a na dan koncerta (ukoliko ih ostane) cijena iznosi 155,00 kn.

Glazbena poslastica kao nagovještaj vrućeg ljeta!

Koncert je podržan od strane Grada Rijeka – odjela za kulturu.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

cijena ulaznica:

105,00 kn do 23.3.

125,00 kn od 24.3. do 27.5.

155,00 kn na dan koncerta

prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio

napomena: broj ulaznica ograničen na 100 komada

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari