NOVO RIJEČKO PIĆE

STIGLA “MONADA”! U Rijeci od danas možete popiti prvu riječku craft-colu, evo gdje!

Piće se reklamira kao “osvježavajuće piće za djevojke i mladiće”

Novi proizvod u svojoj ponudi na društvenim mrežama oglasila je riječka kavana i slastičarna Cacao  a može se probati i u King’s Caffe Food pubu, Restaurantu Ružmarin u Opatiji i caffe baru Luppis.

Monada – osvježavajuće piće za djevojke i mladiće – osmislili su i proizveli Vedran Jakominić i Igor Matetić te Tomislav Juretić, tim riječkoga King’s caffea. Prvu craft kolu u Hrvatskoj trojac je osmislio ne bi li “nakon 60 godina kreirali isti doživljaj uzbuđenja kakav su im imali roditelji kad se pojavila prva kola, industrijska”.

Foto: Facebook

Za sada su tajnoviti glede specifikacija proizvoda, baš kao što nalaže i tradicija “starijeg brata”, proizvođača slavne Coca-Cole, no oni koji su probali “Monadu” kažu da ima baš onaj riječki okus i “štih”.

Za sada “Monadu” možete probati u Cacau, King’s Caffe Food pubu, Ružmarinu i Luppisu. a o eventualnom širenju proizvodnje i distribucije proizvođači će odlučivati nakon što čuju reakcije konzumenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari