STIŽE PROLJEĆE, “GENTLEMEN” NAGRAĐUJE: Osvoji prelijepo odijelo u kojem ćeš šarmirati sve oko sebe!

U Gentlemen trgovini u Tower centru pronaći ćeš sve za muškarce od 15-115, a ovih dana ponuda se potpuno obnavlja novom proljetnom kolekcijom

U riječkom Tower centru na 2. katu prošle jeseni je otvorena trgovina muškom odjećom i obućom “Gentlemen” koja ponudom odskače od uobičajenog (OVDJE).

Trgovina Gentlemen nudi mušku odjeću modernijeg ali i elegantnog stila između kojih nema razlike u kvaliteti proizvoda – obje linije podjednako su visoke kvalitete, i po tome se Gentlemen izdvaja od drugih trgovina odjećom. Zaista, već na prvi pogled svaki se komad ponuđene odjeće i obuće doima unikatnim proizvodom stvorenim baš za vas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svi artikli potencijalnim kupcima su nadohvat ruke, a trgovina Gentlemen nudi zaista sve za muškarce od 15-115 godina: izložena su muška odijela, sakoi i košulje, hlače, traperice, majice, cipele, kaputi, džemperi, kožne jakne i razni dodaci, sve po prihvatljivim cijenama čime se želi postići onaj kupcima toliko omiljeni “pravi odnos između cijene i kvalitete”.

Ovih dana posebno je zanimljivo razgledati ponudu Gentlemena jer je kolekcija potpuno obnovljena – u ponudi su proljetne kolekcije ugodne i prozračne odjeće te modnih dodataka!

Gentlemen je stvoren za vaš užitak u svakom trenutku, stoga ga obavezno posjetite i priuštite si neki novi komad odjeće ili potpunu promjenu “stylinga”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari