HIT IZ HRVATSKE! Dječji zbor i omiljeni profesor kao Freddie Mercury oduševili na Fašničkom koncertu

Fašnički koncert učenika i profesora Glazbene škole u Varaždinu ove je godine bio poseban. Koncert za pamćenje eksplodirao na Facebooku

Koncert učenika i profesora Glazbene škole u Varaždinu ove je godine privukao mnogobrojnu publiku, kao i svake godine do sad. Tako su u glazbi pod maskama mogli uživati kako polaznici škole, tako i njeni nastavnici jer taj je koncert već postao tradicija.

Ova godina je ipak posebna jer je ovogodišnji koncert ujedno bio i oproštajni za omiljenog profesora solfeggia i voditelja dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta Tomislava Cvrtile.

Naime, on je s Dječjim zborom starijeg uzrasta izveo Bohemian Rhapsody grupe Queen te je oduševio sve apsolutno sve prisutne. Ubrzo se pojavila i snimka nastupa u kojem su glavne zvijezde bile profesor prerušen u Freddija Mercuryja i zbor koji je izvodio pjesmu. Snimka je postala veliki hit na društvenim mrežama.

“Veličanstveni oproštaj”, “Sretno”, “Svaka čast”, samo su neki od komentara na Facebooku.

Od profesora Cvrtile oprostili su se i na službenoj Facebook stranici Glazbene škole u Varaždinu

“Ovim putem se opraštamo od nastavnika Cvrtile koji odlazi na drugo radno mjesto i ovim putem mu želimo puno uspjeha”, napisali su.

Sudeći po komentarima i objavama na Facebook-u, radi se o omiljenom profesoru za kojega mnogi imaju samo riječi hvale.

Na koncertu su se prikupljali i dobrovoljni prilozi za projekte zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” Varaždinske županije.
Vijesti.hr
Foto: Glazbena škola Varaždin/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari