ŠTO HRVATI VOLE? Pornhub objavio što su najviše pretraživali u godini na isteku!

Foto: Ilustracija

Druga zanimljivost koju je Pornhub uočio kod Hrvata je ljubav prema nogometu

Pornhub je početkom ovog tjedna podvukao crtu te popisao što se sve tijekom 2018. godine pretraživalo, gledalo i što je zanimalo posjetitelje. Ovogodišnje izvješće za Hrvatsku poprilično je interesantno.

Pornhub je, prema službenim podacima, ove godine zabilježio 33,5 milijardi posjeta od čega je na dnevnoj bazi bilo oko 92 milijuna posjeta. Da bi si lakše predočili koliki je to broj, Pornhub je naveo kako je na dnevnoj bazi njihove stranice posjetilo onoliko korisnika koliko Kanada, Poljska i Australija zajedno imaju stanovnika, piše Bug.hr.

Na dnevnoj bazi napravi se 962 pretraživanja svake sekunde. Također, ističe se kako su korisnici servisa ove godine bili posebno aktivni – postavljeno je 4.791,799 novih videa što bi u satima bilo ravno milijun sati novog materijala. Kada biste u ovom trenutnu počeli gledati svaki od novih videa, trebalo bi vam ravno 115 godina da ih sve pregledate.

Najčešće korištene riječi u komentarima

Pornhub je otkrio i podataka kako je više korisnika glasalo za svoje omiljene filmove (141.312,502) nego što ih je izišlo na glasanje za prošle predsjedničke izbore. Korisnici su tijekom 2018. godine poslali 63.954,319 poruka i ostavili 7.898,478 komentara. Najčešće korištene riječi u komentarima bile su: Love, Hot, Like, Good i Sexy.

Kada bi ostvareni promet ravnomjerno rasporedili na sve ljude na svijetu to bi značilo kako je svako ponaosob preuzeo 574 MB podataka, odnosno kako je preuzeo 283 fotografije. Pornhub u sekundi ostvaruje promet od 147 GB, u jednom satu 529.200 GB, a na dnevnoj bazi 12.700,800 GB, što je više prometa nego što ga je imao cijeli Internet 2002. godine.

Što Hrvati vole?

Pornhub je otkrio i kakvi su se pojmovi najviše pretraživali u određenim zemljama svijeta – Sjevernu i Južnu Ameriku najčešće je zanimao pojam “Lesbian”, uz manju anomaliju oko Čilea, Perua i Bolivije koji su kao i Rusija najviše zanimanja pokazali za pojam “Hentai” te oko Gujane čiji su stanovnici najviše zanimanja pokazali za pojam “Ebony”.

U Hrvatskoj se najviše pretraživao pojam “Mature”. Druga zanimljivost koju je Pornhub uočio kod Hrvata je ljubav prema nogometu. Naime, za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji iz smjera Hrvatske zabilježen je pad prometa od 66 %.

Francuzi su s druge strane bili nešto manje posvećeni nogometu – iz smjera Francuske promet je u navedenom razdoblju pao za tek 55 %. Najveći pad prometa prema Pornhubovim serverima zabilježen je za vrijeme polufinalne utakmice s Englezima kada je promet bio manji za 70 %, prenosi Bug.hr.

Pornhub je dosta detaljno popratio 2018. godinu, a sve što je otkrio o svojim navikama svojih posjetitelja možete provjeriti na njihovim službenim stranicama.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari