U ORIGINALNOM STILU

Galerija | U centru Rijeke otvoren ‘Freya’ salon ljepote, radi i vikendom. Ambijent je spektakularan!

Salon „Freya Health & Beauty“ otvoren je 25. siječnja na adresi Frana Kurelca 4 u Rijeci

Radno vrijeme salona je od utorka do petka od 9 do 19 sati te subotom i nedjeljom od 10 do 19 sati dok je ponedjeljkom zatvoren. Radno vrijeme je formirano tako kako bi usluga bila dostupna i ljudima koji nemaju slobodnog vremena tijekom tjedna ili rade smjenski rad.

Moto salona je „Njega dostupna svima“, što se najbolje može vidjeti kroz pristupačne cijene usluga.

Salon „Freya Health & Beauty“ nudi usluge njege lica, njege tijela, elektrostimulaciju i masaže. U osnovi, salon je koncentriran na medicinsku kozmetologiju, odnosno preventivnu njegu i higijenu lica i tijela, antiageing programe, programe prehrane i hidratacije kože koji se izvode na aparatima kao što su mezoterapija i dermapen (micro i nanoneedling), dok se pored manualnih masaža nude i elektrostimulativne koje putem vibracija, kontrakcija pomažu u otklanjanju viška kilograma i boli u mišićima što doprinosi boljem efektu same masaže.

Koncept interijera salona zamišljen je tako da se izađe iz monotonog, stereotipnog i sterilnog načina uređenja salona ove vrste. Iako dekor samog salona nije kopija salona iz 19. stoljeća, obzirom na činjenicu da isti nisu postajali, koncept je prilagođen većini interijera tadašnjih rezidencija višeg građanstva u starom dijelu grada Rijeke.

“Time smo željeli donijeti izgled i stil elitističke industrijske Rijeke tog vremena, dok s cijenama usluga želimo biti dostupni svim građanima, što predstavlja Rijeku kakva je oduvijek bila – dobrodošla za sve.”, ističu vlasnici salona.

U promotivnom razdoblju do 1. ožujka 2023. cijene usluga u salonu snižene su 20%.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari