NAJFINIJI ZALOGAJI!

U četvrtak u konobi na Kantridi wine & dine experience u organizaciji popularne Ribice i slavnog novaljskog Boškinca

“Bila bi prava šteta propustiti wine & dine experience u organizaciji Ribice i Borisa Šuljića iz fenomenalnog Boškinca”, ističu iz popularne Konobe Ribica

Goste od 19 sati očekuju poseban meni uz posebno pripremljena vina.

“Stvorit će to savršenu sinergiju gastronomije i enologije. Pripremili smo i live glazbu za top doživljaj!”, dodali su iz Ribice uz uputu kako je rezervacija stola obvezna a može se ostvariti pozivom na telefon 051 631 365 ili putem e-maila na robertbarbalic@yahoo.com.

Chef kuhinje priprema pet sljedova finih jela, uparenih s etiketama renomirane kuće Boškinac.

Boris Šuljić vlasnik Michelinovom zvjezdicom nagrađenog restorana, priprema 6 vina iz bogate sekekcije, ističu iz Ribice i donose ‘program’ uživanja:

  1. start – lagani pjenušac Viaz
  2. slatko-kisela marinada od brancina uparena s Calmom i 2021.godine
  3. rižoto od kozica i radića i Grand Cuvee iz 2020.g.
  4. Lasina iz 2021.servirat će se uz roastbeef s jabukom i hrenom
  5. Boškinac iz 2016.g. savršen je spoj janjećem kotletu, kozjem siru i paskijem na polici od krumpira
  6. za desert semifredo od badema s maslinovim uljem, sljubljuje se uz fenomanelni prošek

Za ugodnu live glazbu bit će zaduženi @Toni Sax i @DJ Robert Fisher

UPUTA: Rezervacija je obvezna na 051 631 365 , 091 543 1825 ili putem maila robertbarbalic@yahoo.com
Prilikom rezervacije potrebna je i akontacija od 100 kn.
“Veselimo se zajedničkom druženju uz fine zalogaje i odlična vina!”, pozivaju vas iz Ribice i Boškinca.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari