“Bila bi prava šteta propustiti wine & dine experience u organizaciji Ribice i Borisa Šuljića iz fenomenalnog Boškinca”, ističu iz popularne Konobe Ribica
Goste od 19 sati očekuju poseban meni uz posebno pripremljena vina.
“Stvorit će to savršenu sinergiju gastronomije i enologije. Pripremili smo i live glazbu za top doživljaj!”, dodali su iz Ribice uz uputu kako je rezervacija stola obvezna a može se ostvariti pozivom na telefon 051 631 365 ili putem e-maila na robertbarbalic@yahoo.com.
Chef kuhinje priprema pet sljedova finih jela, uparenih s etiketama renomirane kuće Boškinac.
Boris Šuljić vlasnik Michelinovom zvjezdicom nagrađenog restorana, priprema 6 vina iz bogate sekekcije, ističu iz Ribice i donose ‘program’ uživanja:
- start – lagani pjenušac Viaz
- slatko-kisela marinada od brancina uparena s Calmom i 2021.godine
- rižoto od kozica i radića i Grand Cuvee iz 2020.g.
- Lasina iz 2021.servirat će se uz roastbeef s jabukom i hrenom
- Boškinac iz 2016.g. savršen je spoj janjećem kotletu, kozjem siru i paskijem na polici od krumpira
- za desert semifredo od badema s maslinovim uljem, sljubljuje se uz fenomanelni prošek
Za ugodnu live glazbu bit će zaduženi @Toni Sax i @DJ Robert Fisher
UPUTA: Rezervacija je obvezna na 051 631 365 , 091 543 1825 ili putem maila robertbarbalic@yahoo.com
Prilikom rezervacije potrebna je i akontacija od 100 kn.
“Veselimo se zajedničkom druženju uz fine zalogaje i odlična vina!”, pozivaju vas iz Ribice i Boškinca.