MALA OAZA S VELIKOM DUŠOM

U PETAK OTVORENJE! Rakhia Bar preuređen je prema standardima franšize

Mala oaza s velikom dušom koja broji više od 100 vrsta rakija i likera preuređena je prema standardima franšize

Rakhia Bar se već godinama smatra epicentrom noćnog života u Rijeci, a prije par tjedana dobio je novo ruho.

Vrlo popularni suvremeni industrijski stil kombinirali su urbanim elementima i detaljima koji asociraju na pripremu tradicionalnog pića – rakije. Radove su u potpunosti priveli kraju, što znači da je vrijeme za zdravicu, a nema bolje prilike od službenog otvorenja koje je zakazano za ovaj petak.

Prisjetimo se da su se vlasnici na samom početku pandemije, najtežeg razdoblje za ugostiteljstvo, okrenuli novom modelu poslovanja, naporno radili te pokrenuli franšizno poslovanje.

Bar sa svojom pričom

Mnogi ga nazivaju i malim rajem za sve ljubitelje rakija. Inovativni pristup ovog bara vidi se i u brojnim originalnim konceptima zabave, baziranim na ispijanju rakija.

Rakhia Bar jedino je mjesto u Hrvatskoj gdje možete naručiti metar rakije, dvadeset i jednu rakiju u različitim okusima. Također, kao dio svoje urbane priče nudi i vlastiti brand rakija – The Hogster, a jedinstveno iskustvo donosi i kroz kreativne igre kao što su Rakhia Taste Guessing, Speed Drinking, Rakhia Skiing i mnoge druge. Zanimljivost je ta što inovativnost i dobra atmosfera Rakhia Bara prodaje više od 90 tisuća rakija godišnje.

Jedini bar u Rijeci koji nudi priliku za svakodnevnu zabavu

Rakhia Bar nije bar koji prati trendove već ih stvara, a pruža zabavu koju jednostavno moraš „okusiti“.

Otvoren je svakog dana do 2 sata, a vikendom do 3 sata. U ljetnim mjesecima pravi je „mamac“ za turiste te postaje omiljeno mjesto za izlazak koje ih upoznaje s rakijom – tradicionalnim pićem koje prezentira na moderan način.

Petak je rezerviran za službeno otvorenje nakon renovacije

Vrijeme je da posjetite renoviran Rakhia Bar već ovog petka na službenom otvorenju kada ćete moći uživati u vrhunskoj zabavi i mnoštvu različitih rakija za koje smo uvjereni da ćete, nakon prve, svakako zatražiti „još jednu“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari