USKORO RIJEČKI HUMANITARNI BUVLJAK! Damir Kedžo „prodavač“ u korist Udruge prijatelja životinja Vis Vitalis

Bit će to spoj zabave, mode, plesa, glazbe i dobrog društva u humanitarnom duhu!

U subotu 24. veljače organizira se buvljak humanitarnog karaktera. Mlade riječanke Ana Badurina i Paola Vukelić odlučile su osmisliti događanje koje će biti pokriveno dobrom zabavom, modom, glazbom i ugodnim društvom sa notom humanitarnosti prema životinjama.

Buvljak će se održati na adresi Zagrebačka 21c (Plesni&Fitnes Studio Trinity&co.) s početkom u 10 sati., gdje će posjetitelje osim mnoštva odjevnih kombinacija dočekati i mlada ekipa ljudi s kojima će se moći družiti sve do 16 sati.

Ulogu “prodavača na jedan dan“ za ovu jedinstvenu priliku preuzeli su: Damir Kedžo, Ana Badurina, Paola Vukelić, Slađana Ostić, Ivana Pirizović, Zara Hrvatin i Filip Koludrović.

Njihove brojne modne artikle i kombinacije moći ćete pogledati i kupiti po prihvatljivim cijenama, a poručuju da se možete i cjenkati…

Riječki humanitarni buvljak pomaže Udruzi prijatelja životinja Vis Vitalis koji brinu i skrbe o psima i mačkama. Više o njihovom radu i “četveronožnim štićenicima“ možete pogledati na njihovoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja