LEJLA FILIPOVIĆ O PLJAČKI SPREMAČICE: ‘Sa suda izlaze stvari koje ne bi smjele’

Treba imati povjerenja u osobu kojoj ostavljate dijete ili vlastitu kuću u ruke. Opekli su se i to pošteno, Lejla i Tarik Filipović. Njihova ih je spremačica opljačkala, a sada na sudu traže pravdu

Obiteljsku idilu Tarika Filipovića i supruge Lejle narušila je – njihova spremačica! Novinski stupci bili su krcati naslovima kako je slavne supružnike spremačica godinama potkradala. Tu se nakupilo dosta materijala: zlatni dukati, biserne oglice, vrijedna prstenja… Slučaj je trenutačno u sudskom procesu, a Lejla ljuta jer se mediji objavljuju neistine.

“Samo ću reći, to iskreno nije ništa novo, to je stvar koja je stara 3 godine, nešto se tu napuhalo, nadodalo, mogu samo reći da me smetaju neki pojedini naslovi”, prokomentirala je Lejla.

“Jednostavno se u krivi kontekst stavljaju stvari. Nije u redu sve to obzirom da nas nitko nije ni kontaktirao. Izlaze stvari sa suda koje ne bi smjele, da se rade neke priče na osnovu ničega,”, dodala je ona.

U poslu je, kažu, spas, pa je i ona brže bolje prionula na posao. Njezin butik i dalje radi punom parom!

“Nije loše obzirom na sve s čim vas pritišću sa svih strana i baš nama malim poduzetnicima ne pomažu nam baš previše, ali ne mogu reći da sam nezadovoljna, dobro je”, tvrdi Lejla.

Sve dok posao i ljubav cvjeta – nema Lejla razloga za zabrinutost!
Maja Oštro

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari