SIMONA IŠTVANOVIĆ PRONAŠLA SVOJ MIR: ‘Drogom i prostitucijom sam dotakla dno’

Simona Ištvanović pronašla je svoj potpuni mir. Na dane provedene u paklu droge i prostitucije danas gleda kao da je riječ o nečijem tuđem životu

Simona Ištvanović u Taboru je pronašla drugi dom. Upravo ju je bivši suprug Ante prvi put doveo ovdje.

“Ja sam došla prvi put na Tabor iz svjeta pakla, dotakla sam dno. Došla sam iz svijeta prostitucije i droge”, kazala je Simona Ištvanović, vizažistica dodajući kako se s bivšim suprugom Ante Gotovcem čuje često.

“U Anti najboljeg prijatelja, brata u Kristu. Što god mu treba u životu ja ću mu pomoći. Bio je s Gabicom par dana su se igrali, vodio je u školu bio na informacijama. Vozili su se na biciklima, Bogu hvala Imamo zdrav odnos…”, dodaje.

Takav odnos ima sada i Simona s Gabi. Ne odvajaju se jedna od druge i sad žali što joj nekada nije pružila dovoljno majčinske ljubavi.

“Ona je moj blagoslov što mi je isus dao. Dobra je skromna divna idemo na sve mise kao lonac i poklopac. Posvetila sam joj vremena za sve ono što nisam prve tri godine što joj nisam posvećivala vrijeme. Roditelji zanemaruju djecu, dadilje čuvaju djecu tako je bilo u mom slučaju isto”.

Simona je u vjeri pronašla spas. Povukla se iz medija, živi sretno s Gabi i već duže uživa u onome što sada radi – šminkanju.

“Šminkam mladenke, kume, a sad su krizme, krstitke i dobro je Bogu hvala. Borim se kao u svakom poslu, ali ustrajem… Ne šminkam na revijama, isključivo privatno sama, ako Bog da ću imati radionicu to sam prepustila u Božje ruke…”.

Kad ne šminka, putuje po Hrvatskoj i svjedoči mladima o onom što je prošla. Sretna je i ispunjena, a čini se da osim male radionice šminkanja ima još neispunjenih želja, naime, željela bi da ima još petero djece.

I to će se dogoditi možda ubrzo. U njezino je srce osim Isusa čini se, ušetao još netko poseban.

Obraćenje je u Simoninu životu bila sigurno najbolja odluka. Ona i Gabi na seminarima duhovne obnove pronalaze mir.

S Bogom pod ruku, Simona nastavlja širiti vjeru. Kako sama kaže, sretna i ispunjena.
Nives Polovina Barun

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari