RAJ ZA GOLAĆE: Amerikanka snimila vodič po kvarnerskim nudističkim plažama i upozorila na – perverznjake

Nekada je Hrvatska bila poznata kao svjetski „nudistički raj“, a danas nudističke plaže nije tako lako ni pronaći

Stoga su se Amerikanka Jennifer iz Pennsylvanije i njezin partner Miloš iz Crikvenice odlučili na snimanje videovodiča po nudističkim plažama na Kvarneru i dalje na Jadranu.

Snimka je objavljena na najvećem internetskom servisu za razmjenu videosadržaja i već je izazvala pažnju jer je snimljena u formi pravog vodiča u realnom vremenu za sve one koji bi rado na nudističku plažu a ne znaju kako doći do nje.

Stoga Jennifer i Miloš kreću i sami stazama i stazicama do skrivenih kvarnerskih plaža (Selce, Kačjak…) za koje ni mnogi od nas „domaćih“ nisu znali da postoje, ili da su namijenjene „golaćima“. Usto, na početku videa nam otkrivaju i da su se zaručili na jednoj nudističkoj plaži!

No priča ima i svoju tamnu stranu – Jennifer se požalila kako ni Hrvatska nije imuna na perverznjake koji iz prikrajka vrebaju kako bi “škicali” turiste koji se vole kupati nagi.

“Postoje muškarci koji sami dođu na nudističke plaže i bulje u vas, zbog čega se osjećate jako neugodno. Ja se prema tim odvratnim osobama ponašam jednako, nakon čega oni prestanu zuriti ili se ustanu i odu”, ispričala je.

Dodala je da nepisani bonton ponašanja na nudističkim plažama nalaže kako ne treba zuriti u druge na plaži, a posebno je zabranjeno fotografirati ljude na plaži.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari