„RIJEKO POBIJEDI ZA NAS“! Poslušajte novu navijačku pjesmu i pogledajte atraktivan video posvećen voljenom klubu

Pjesmu je otpjevao Boris Matešić, a vrlo zanimljiv pripadajući video postavljen na youtube kanal korisnika EDEN7 već je počeo prikupljati na tisuće pregleda

„Hoćuuuu RIIIIIIII… hoću JEEEEEEE…. hoću KAAAAAAAAA…….RIJEKA, RIJEKA, RIJEKA!“ – tim poznatim navijačkim usklikom rječke Armade počinje pjesma „Rijeko pobijedi za nas“ objavljena jučer u obliku zanimljivog videospota na youtube kanalu korisnika EDEN7. Pjesma je već počela skupljati na tisuće pregleda i „lajkova“, a kako stoji na odjavnoj špici realiziralo ju je „par zaljubljenika za 70. rođendan najdražeg kluba“.

Videospot je snimljen na prepoznatljivim riječkim lokacijama, ponajviše glorificiranom Stadionu Kantrida za kojeg se u spotu (opravdano, naravno) inzistira kako je „jedinstven“. Priča spota prati jednog gorljivog navijača bukvalno od „kolijevke“ pa do njegovih poznih godina gdje se i dalje oko njegova vrata vijori bijelo-plavi šal jedinoga kluba, sugerirajući kako se klub s Kantride (pa privremeno Rujevice) voli od rođenja do smrti.

Glabu potpisuje Boris Matešić, tekst B. Matešić i Dalibor Skočić, a aranžman David Trkulja.

Videospot je nastao u režiji Denija i Edija Četkovića, i  preostaje nam samo od srca čestitati „zaljubljenicima“ koji su za 70. rođendan HNK Rijeke klubu i navijačima darovali novu pjevnu navijačku himnu i atraktivan videospot!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari