ZAISTA LIJEPA GESTA! Poklonila auto samohranoj majci četvero djece

Zadranka je ispričala kako je došla na ideju da daruje auto

Jedna Zadranka izazvala je veliko zanimanje korisnika Facebooka nakon što je na toj društvenoj mreži, u grupi ‘Kupi prodaj Dalmacija’, objavila da – poklanja automobil.

“Poklanja se manje auto obitelji koja je stvarno u potribi. Auto je u voznom stanju i registrirano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox.”

Zadranka Filomena u razgovoru za Dalmatinski portal kazala je kako je automobil zaista otišao u prave ruke.

“Kao što sam i željela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvero djece i živi u Splitu”, rekla je Filomena, također samohrana majka.

Ispričala je kako je došla na ideju darovati vozilo.

“Rođak mi je rekao da ima automobil za mene od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju Opel Corsu, rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim s njom što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati.”

Filomenu život nije mazio. Proživjela je rat, ostala bez oba roditelja, teško se razboljela…

“Živjela sam pet godina u samostanu, časne sestre Klanjateljice Krvi Kristove odgojile su me s puno ljubavi i darivanja.”

Filomena radi noćne smjene u trogirskoj pekari, majka je 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje. Otkrila je kako je sin reagirao kad je rekla da će pokloniti auto:

“Počeo je plakati od ponosa, rekao mi je: ‘Mama, ti si čudo!’, a još nešto ću vam reći kada pitate za njegovo auto. Iduće godine ćemo darovati i Corsu koju ja vozim jer će sin kupiti novo auto kada položi, a ne trebaju nam dva”, kaže Zadranka.

Vijesti.hr
Foto: Facebook/Screenshot

VIDEO DANA: