PLAC-RESTORAN

Video | Zbog ovih krumpira ljudi čekaju u redovima, chef otkrio tajnu ovog novog hit-jela

Zagrebačka tržnica Dolac prepuna je u jutarnjim satima, ali petkom navečer tu je i njezino drugo lice. Više u video prilogu!

Dolac je tako postao mjesto večernjeg druženja i uživanja u specijalitetima.

Chefovi petkom na otvorenom pripremaju zanimljiva jela, a s obzirom na to da su tržnice poznate kao trbuh grada, ovim projektom postaju prirodna pozornica za prezentaciju lokalne gastro tradicije.

A tamo gdje su dobra zabava i hrana je i RTL-ova ekipa koja je razgovarala s ugostiteljem Hrvojem Drahotuskyjem, piše Net.hr.

Iz naše mreže
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari