ZIMSKA BAJKA IZ SINJA: Boško Poljak podijelio veliki dobitak u humanitarne svrhe

Kad je srce veće od Jackpota!

Život ponekad zna ispisati najljepše priče, a ova o Bošku Poljaku, zaista se može opisati kao prava bajka.

Nema ugodnijeg doživljaja nego kad vlastitu sreću možete podijeliti s drugima, što je i uradio ovaj 46-godišnji Sinjanin. Božica Fortuna podarila mu je osmijeh i osvojio je Jackpot od 302 tisuće kuna na Online casinu Prve sportske kladionice.

– Niti jednog trenutka nisam razmišljao, čim sam osvojio ovakav dobitak, odlučio sam dio darovati mojim prijateljima iz Udruge invalida UTIS iz Sinja. Tako sam raspodijelio pet puta po 10.000 kuna, ukupno 50.000 kuna, petorici djece kojima ta sredstva mogu pomoći za liječenje, terapije i rehabilitaciju. Predivan je osjećaj kad ste u prilici napraviti dobro djelo, vrijedi to više od svih novaca na svijetu – priča nam Boško.

Ovako će nam opisati taj svoj zaista sretni trenutak:

– Jedne sam večeri, onako, čisto iz zabave, igrao “Spanish Passion” na aplikaciji Casina PSK u pizzeriji “Fantasia”, uplaćujući minimalnih 2 kune po okretaju. U jednom trenutku na zaslonu se ukazao natpis “Jackpot Cards”, ali u žaru igre nisam ni primijetio kakva mi se šansa otvara, samo sam instinktivno još jednom kliknuo na dugme “Igraj” i dogodilo se čudo… Ukazala su se tri crna lista, dobitna kombinacija koja je donijela 302 tisuće kuna. U prvi mah sam mislio kako je to neka pogreška, tek nešto kasnije sam počeo shvaćati što se dogodilo te mi se doslovno od tog pozitivnog šoka “zavrtjelo” u glavi – priča nam Boško.

Nakon tog trenutka radosti, euforije, pojavila se ideja:

– Odmah sam se sjetio svojih dragih prijatelja. Poklonio sam 50.000 za sinjsku Udrugu invalida, svojoj obitelji dao 100.000, uložio još 70.000 u novu fasadu obiteljskog doma.

S ostatkom je sebe “počastio” novim TV-prijemnikom, laptopom, mobitelom i garderobom, a suvišno je i govoriti koliko je rundi pića naručio svom društvu u omiljenom kafiću, upriličio je pravu feštu…

– Od samog početka sam kladionički fan, uživam gledati utakmice uz sportsko klađenje koje donosi dodatni užitak, a zadnjih mjeseci zabavim se i s casino igrama. Iskreno, nemam neke favorite u bogatoj ponudi igara, jer igram sve, pogotovo gdje se nudi veliki jackpot. I dalje ću nastaviti s igranjem, nadam se jednom i dobitku od milijun kuna… – smije se Boško – Ali samo jedno je bitno i to želim poručiti svima – igrajte s onoliko sredstava koliko sebi realno možete priuštiti, nikada ne prelazite tu zamišljenu crtu.

I nije patetično kad zaključimo na kraju da je ovaj Jackpot otišao u prave ruke. Jer osim onog novčanog, postoji i bogatstvo duha i plemenitosti, a tu naš Boško osvaja poseban Jackpot svakog trenutka življenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari