NEZABORAVAN DOŽIVLJAJ

Aco Pejović oduševio riječku publiku u ispunjenoj Dvorani mladosti

Jedan od trenutno najpopularnijih pop-folk izvođača, Aco Pejović, pružio je nezaboravan glazbeni doživljaj riječkoj publici tijekom nastupa u subotu u Dvorani mladosti

Koncert je započeo obradom legendarnog hita Tome Zdravkovića, “Za Ljiljanu”, a zatim je nastavio nizati svoje najveće hitove poput “Da si tu” i “Litar krvi”, “Godina i jače”. Vrhunac večeri uslijedio je na prve taktove pjesme “Ponoć”, publici poznatoj iz filma Toma, koja broji nevjerojatnih preko 57 tisuća pregleda na YouTubeu.

Svjetla reflektora u Dvorani mladosti ugasila su se nakon više od dva sata, ali oduševljenje i dojmovi ostat će još dugo među oduševljenim fanovima. Aco Pejović ovim nastupom još je jednom potvrdio svoj status jednog od najtraženijih izvođača na glazbenoj sceni, ostavljajući iza sebe nezaboravan glazbeni doživljaj u srcu Rijeke.

Pejović je nedavno nagrađen u kategoriji regionalna zvijezda na Story Hall of Fameu, a puna dvorana i oduševljenje riječke publike samo su dodatna potvrda njegove popularnosti.

Pejović je u petak, završivši američku turneju, na kojoj je među ostalim nastupio i u New Yorku i Chicagu, sletio u Zagreb kako bi bio gost na prvom od zakazanih pet koncerata u zagrebačkoj Areni svojoj kolegici Aleksandri Prijović.

Aco Pejović priprema još jedan spektakl, na samo Valentinovo, 14. veljače 2024. godine, u Areni Zagreb.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari