HRVATSKA TURNEJA 2024.

Plesna senzacija Lord of the Dance stiže u riječku Dvoranu Zamet!

Nakon izvanrednog rasprodanog showa u Areni Zagreb ove godine, u 2024. godini Lord of the Dance se vraća u Hrvatsku s novim plesnim spektaklom. Turneja 2024. godine bit će izvanredno putovanje koje će ponovno očarati publiku ovom popularnom plesnom predstavom koja ruši rekorde već desetljećima

Turneja naziva “Lifetime of standing ovations” započinje u Rijeci u dvorani Zamet, 26. svibnja 2024., a zatim se seli u Zadar, u Dvoranu Krešimira Ćosića, 27. svibnja. Nakon toga, “Lordovi” će nastupiti u Splitu, u dvorani Gripe, 28. svibnja, te će turneju završiti velikim spektaklom u Areni Zagreb, 29. svibnja 2024.

Foto. Facebook

“Lord of the Dance” Michaela Flatleya, svjetski poznata plesna senzacija koja već više od 25 godina oduševljava publiku diljem svijeta, stiže u Hrvatsku s nizom spektakularnih nastupa. Ova najuspješnija plesna turneja u svijetu zabave, koja je posjetila više od 1000 lokacija i privukla preko 60 milijuna gledatelja, donosi magiju i u naše gradove.

Michael je rekao: “Čarolija ‘Lord of the Dance’ živi u srcima naše publike, i oduševljen sam što ću ovu legendarnu predstavu ponovno predstaviti publici. To je dokaz trajne snage plesa i nepokolebljivog duha ljudske duše. Naša turneja 2024. godine obećava biti izvanredno putovanje koje će ponovno publiku podići na višu razinu. U 2024., ovaj izvanredni doživljaj za fanove uključivat će novu scensku postavu, svježu koreografiju, nove kostime, tehnologiju na rubu mogućnosti i specijalne efekte rasvjete. To je proslava doživotnih ovacija i naš je cilj ostaviti publiku očaranom.”

Ova plesna predstava, poznata po svojoj jedinstvenoj kombinaciji energičnog irskog plesa, originalne glazbe, pripovjedanja i senzualnosti, prelazi sve kulturne i jezične barijere. Sa svojom bezvremenskom privlačnošću, “Lord of the Dance” smatra se jednim od modernih svjetskih čuda.

Na turneji u Hrvatskoj, “Lord of the Dance” donosi novu, nikada viđenu koreografiju. S napretkom tehnologije, očekujte zapanjujuće specijalne efekte i izvanredni light show. U spektaklu će nastupiti 40 istaknutih mladih svjetskih izvođača pod režijom Michaela Flatleya, uz novu glazbu Gerarda Fahyja.

Ne propustite priliku da postanete dio ovog nezaboravnog umjetničkog doživljaja. “Lord of the Dance” i dalje ruši rekorde u prodaji ulaznica, a njihovi nastupi u Hrvatskoj zasigurno će ostaviti publiku bez daha. Budite dio plesnog spektakla koji je očarao svijet!

Ulaznice za ovaj spektakl u prodaji su putem sistema Eventim, a cijene se kreću od 24 eura na više. S obzirom na limitirani broj ulaznica i povoljnije cijene, preporučamo da svoju ulaznicu nabavite na vrijeme!

Link na ulaznice:

RIJEKA – http://bit.ly/LOTDrijeka2024

ZADAR – http://bit.ly/LOTDzadar2024

SPLIT – http://bit.ly/LOTDsplit2024

ZAGREB – http://bit.ly/LOTDzagreb2024

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari