'MOJA PUBLIKA JE NAJBOLJA NA SVIJETU'

Aleksandra Prijović u manje od 24 sata rasprodala koncert u Rijeci, najavljen i drugi koncert

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

‘Moja publika je stvarno najbolja na svijetu’, poručila je Aleksandra Prijović

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović u manje od 24 sata rasprodala je ulaznice za najavljeni koncert u Rijeci – 14. travnja, a koje su puštene u prodaju sinoć, pred kraj posljednjeg osječkog koncerta.

‘Moja publika je stvarno najbolja na svijetu. Hvala na svakoj kupljenoj ulaznici, na svakoj lijepoj poruci, hvala na ljubavi. Samo da znate da ću vam ispuniti želju – pjevat ćemo i veseliti se zajedno i 15. travnja u Rijeci. Srce mi je ispunjeno”, poručila je svojim obožavateljima putem Extra FM-a.

Podsjetimo, Aleksandri Prijović je uspjelo ono što nikome do sada nije – napunila je pet Arena u Zagrebu, iza nje je i pet spektakularnih koncerata u Osijeku. Turneja Od istoka do zapada po hrvatskim gradovima se nastavlja, tako su pred njom još dva koncerta u Rijeci, a u prodaji su karte i za Varaždin.

Za Aleksandrine koncerte se sada već tradicionalno traži ulaznica više, stoga svoje mjesto na najavljenom spektaklu osigurajte na vrijeme putem Eventim sustava:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/aleksandra-prijovic-u-rijeci-rijeka-centar-zamet-dvorana-634421/event.html

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari