'PRIJOVIĆMANIJA' STIŽE U RIJEKU

Prijović već prodala pola karata za Rijeku, internet prepun komentara: “Ujedinila si nas”

Photo: Borna Jaksic/PIXSELL

Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u Osijeku nakon što je pet puta napunila zagrebačku Arenu. Pjevačica je najavila koncerte u Rijeci i Varaždinu, što znači da će u Hrvatskoj zabilježiti najmanje 12 velikih koncerata. Koncert u Zadru, oko kojeg je izbila drama, još uvijek nije potvrdila.

Ekipa je, sudeći po komentarima na internetu, oduševljena nastupima Aleksandre Prijović. Njezin Instagram je preplavljen komentarima fanova koji su na koncerte u Osijeku došli iz svih dijelova bivše Juge i Europe, piše Index.hr.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

“Spojila si ljude od istoka do zapada. A i ne treba nam ništa više. Samo da se ujedinimo i pjevamo u isti glas! Volimo se”, “Pisat ćeš povijest. I to je to”, “Doputovali smo iz Beča jučer za Osijek, bili na koncertu i evo putujemo nazad. Bilo je vrijedno svega”, pišu joj oduševljeni fanovi.

Nastupima nema kraja

Aleksandra Prijović je osim Varaždina i Rijeke najavila još tri nastupa u Novom Sadu te po jedan u Kragujevcu i Zenici.

Karte za koncerte u Varaždinu i Rijeci već su u prodaji. Za koncert u Rijeci već je rasprodano pola tribina.

“Hvala na ljubavi, hvala na gostoprimstvu, divno nam je bilo u ovome gradu, u to ime večeras imam tu sreću najaviti da su prije nekoliko trenutaka pušteni u prodaju koncerti u Rijeci 14.4. i Varaždinu 26.4. Jako se radujem i hvala vam još jednom na divnoj energiji. Jedva čekam ponovno doći u ovaj grad, turneja se nastavlja, volim vas i hvala vam do neba”, rekla je pjevačica.

Pet puta napunila Arenu i Gradski vrt

Podsjećamo, Aleksandra Prijović petim je koncertom u osječkom Gradskom vrtu privela kraju osječki dio turneje nazvane Od istoka do zapada. I petu večer Gradski vrt je bio popunjen do kraja, a fanovi su uglas pjevali svaki Aleksandrin hit. Osječani su Prijović i posljednje večeri zasuli plišanim igračkama. Gost joj je na posljednjem osječkom koncertu bio reper Nucci, a na pozornici joj se pridružila i majka.

Prije Osijeka, Prijović je napunila i pet Arena Zagreb. Samo u Zagrebu ju je u pet dana čulo oko 90 tisuća ljudi, piše Index.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari