VEDRAN I ZVJEZDAN

Braća Ružić će održati koncert na manifestaciji ”Vološćanske jazz večeri”

Nastavlja se program „Vološćanskih jazz večeri“ koje se već petu godinu odvijaju na vološćanskome placu, vidikovcu s najljepšim pogledom! Ove nedjelje 12. lipnja u 21 sat koncert će održati braća Vedran i Zvjezdan Ružić. S obzirom na hvaljeni adventski koncert koji su održali na istom mjestu, nema sumnje da će posjetitelji uživati u vrhunskoj glazbi uz zvukove klavira i kontrabasa!

Iako braća Ružić svoje glazbene priče uglavnom grade zasebno, zajednički koncerti izvrsna su prilika za poseban doživljaj njihovih autorskih skladbi. Tako ćemo u nedjelju osim već poznatih skladbi s njihovih prethodnih nagrađivanih albuma moći čuti i nove kompozicije koje su se našle na Vedranovom ovogodišnjem albumu „6 metara“ te Zvjezdanovom albumu „Inspiration“ projekta Pianotron koji je nedavno promovirao u riječkom kazalištu.

Koncert se odvija uz podršku TZ Grada Opatije, Grada Opatije, Mjesnog odbora Volosko, Yamaha Music Europe, udruge Srce za Volosko i Ribarnice Volosko. Ulaz je slobodan.

Link na Facebook event: https://facebook.com/events/s/voloscanske-jazz-veceri-koncer/435372111767281/

Link na najavu: https://fb.watch/dv-rTp0NMx/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari