MLADA KANTAUTORICA

LJETO NA GRADINI Zbog najave lošeg vremena koncert Nike Turković odgođen za nedjelju

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Zbog najave lošeg vremena za sutra (subotu1.srpnja) najavljeni koncert mlade hrvatske kantautorice Nike Turković odgađa se za nedjelju 2. srpnja.

U nedjelju će se moći koristiti iste ulaznice kupljene za 1. srpnja.

Ukoliko netko nije još nabavio svoju ulaznicu, istu može nabaviti u Dallas Music Shopu, Foto Reviji, Vintage baru ili online preko sustava mojekarte.hr .

Također, kupci ulaznica mogu zatražiti i povrat novaca.

Ulaznice kupljene online preko sustava mojekarte.hr, po zahtjevu kupca, novac se uplaćuje natrag na račun, a novci za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima mogu se vratiti tamo gdje su i kupljene.

Podsjetimo, mlada hrvatska kantautorica Nika Turković tako će u nedjelju prvi put nastupiti na Trsatskoj gradini, u sklopu programa Ljeto na Gradini.

Njezinu glazbenu karijeru u protekle tri godine obilježile su odlične kritike i rasprodani koncerti te zanimljive suradnje među kojima se ističu suradnje s miljenicima publike kao što su Pocket Palma, Fantomom i Tam.

Kruna njezinog dosadašnjeg djelovanja je debitantski album »11« objavljen početkom godine kojim je Nika osvojila regiju i istaknula se kao »it« izvođačica trenutka.

Moderan zvuk, vrsni instrumentalisti i hrabri pristup vizualnom identitetu postali su njezin zaštitni znak. Tijekom ovogodišnje turneje Nika promovira novi album, a priprema i nove suradnje i nove materijale koje će publici predstaviti već krajem godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari