ČESTITAMO! RTL-ovu novinaru Borisu Miševiću posebno medijsko priznanje za promicanje poduzetništva

Boris već dugi niz godina kroz svoju novinarsku karijeru prati gospodarske i ekonomske teme

Boris Mišević, voditelj informativnog magazina „Potraga“ i reporter središnje informativne emisije „RTL Danas“, dobio je posebno medijsko priznanje Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE za promicanje poduzetništva i startupova.

„Smatram da je razvoj poduzetništva i zdravog biznisa jedini put kojim nacija i društvo mogu doista napredovati i ljudima omogućiti bolji život. Za mene je ovo priznanje velika stvar. Ono je prvenstveno potvrda da se strast, upornost i vrijeme uloženo u izradu brojnih priloga i javljanja uživo itekako isplatilo“, kaže Boris koji već dugi niz godina kroz svoju novinarsku karijeru prati gospodarske i ekonomske teme.

„Ovo je, naravno, i velika potvrda da je RTL kao televizija prepoznala prave teme koje su važne za razvoj zajednice i dala mi potpunu slobodu da ih razvijam i prezentiram u svom stilu“, zaključuje ponosno Boris kojemu ovo nije prvo medijsko priznanje.

Naime, 2016. godine dobio je nagradu „Hrvoje Mateljić“ za najbolji gospodarski prilog koji dodjeljuje magazin Lider.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari