#dajmodavodi: Neno napustio Big Brother kuću pa zahvalio gledateljima što su ga spasili

U samo nekoliko sati njegov video #dajmodavodi prikupio je više od 10 tisuća pregleda te mu se tako ostvarila želja da napusti BB kuću

Otkad je Big Brother povjerio Neni Pavinčiću tajnu misiju da ako njegov viralni video #dajmodavodi prikupi više od deset tisuća pregleda, on može napustiti Kuću i postati voditelj Big Brothera, stvari su se počele događati u korist Nene!

Naime, u samo nekoliko sati njegov video #dajmodavodi prikupio je više od 10 tisuća pregleda te mu se tako ostvarila želja da napusti BB kuću – što je i učinio.

Svoje veselje Neno je zabilježio i kratkim videom #nenovodi, u kojem je rekao da zahvaljuje gledateljima na deset tisuća lajkova zbog kojih je konačno slobodan. A u kakvoj će ga ulozi gledatelji vidjeti, saznat će se vrlo brzo.

Koja će biti Nenina uloga sada kada je izašao ‘na slobodu’, gledatelji će saznati uskoro na RTL-u. Stoga ne propustite dnevne emisije od ponedjeljka do četvrtka od 20 sati te emisije uživo petkom, na RTL-u! A sve informacije vezane uz događanja u Big Brother kući pratite na službenoj internetskoj stranici!
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari