NAJPOŽELJNIJI MUŠKARCI U KUĆI: Otkrivamo tko su ljepotani koji mame uzdahe gledateljica Big Brothera

Zadranin Branimir Kamber i Fabio Čulinović iz Rijeke, dva su ljepotana koja su u samo jednom danu privukla pažnju, ali i uzdahe ženskog dijela publike

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledala kombinacija Nicolasa Cagea i Bradleya Coopera, onda svakako morate pogledati našeg zgodnog kandidata Branimira Kambera. Kantautor, humanitarac, radoholičar, avanturist, glumac, pjevač… Čini se kao osoba koju bi svaka majka rado nazivala zetom, a mlade djevojke svojim muškarcem.

Njegova opuštenost, simpatičnost i fizički izgled, kao i njegove lijepe plave oči, glavni su Kamberovi aduti. Hrvatski Nicolas Cage voli sport i Rock and Roll te za sebe kaže da je miljenik kamere, što mogu potvrditi i njegova brojna iskustva u reklamama. Osim reklama, Branimir je snimio i vlastiti album “Inat”.

No, Branimir nije jedini koji je osvojio simpatije ženske populacije, tu je naravno i Fabio Čulinović iz Rijeke, porijeklom iz Otočca.

Komplimenti nisu zaobišli ni ovog manekena koji želi postati glumac. Fabio smatra da ga ljudi vole, a to mogu potvrditi i komentari obožavateljica, kao i sadržaj regionalnih portala koji pružaju podršku svom mještaninu te se nadaju njegovoj pobjedi.

Više pročitajte na službenoj Big Brother stranici!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari