NA OTVORENOM

Dark Circle Fest; Najmračniji festival ove godine na plaži

Foto: Udruga RiRock

Krajem kolovoza će biti održan osmi Dark Circle Fest, riječki festival posvećen žestokoj glazbi koji je u proteklih sedam izdanja pred publiku doveo brojna poznata svjetska i domaća imena tog glazbenog žanra. Dark Circle Fest je promijenio svoju poznatu lokaciju u Harteri već početkom 2020. godine kada je doživio svoje klupsko izdanje, a ove godine stiže na novu, prigodnu i atraktivnu lokaciju na samoj riječkoj obali.

Open air izdanje festivala održat će se na plaži beach bara Empeduja s početkom u 19 h gdje će nastupiti riječke metal snage: Krematorium, Zenoth, Speedclaw, Mamut, Entropist i Soulcase. Empeduja beach bar je dugogodišnji partner festivala na kojem se u proteklim izdanjima Dark Circle Festa održavali dodatni programi poput “Dark Beach Party”.

Kako bi prisustvovali novom izdanju festivala potrebno je izdvojiti 30 kn (ulaznice se prodaju samo na dan festivala na ulazu, pretprodaje nema) a svi posjetitelji moraju imati ili Covid putovnice ili se mogu testirati na ulazu u prostor festivala. Cijena testa je 30 kn.

Udruga Ri Rock usmjerava svoja jedra prema plaži Bivio i sve svoje darkere i ljubitelje žestoke glazbe poziva 27.08.2021. na uživanje na plaži uz nastupe riječkih bendova.

Facebook event: https://fb.me/e/2vvsand7b

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari