PART NA PLAŽI

U petak 13. u S Baru posjetitelje zabavlja DJ Pick A Boo!

DJ Pick A Boo već je 19 godina dio glazbenog i noćnog života grada Rijeke

A u petak 13. kolovoza nastupit će u S Baru na Preluku. Bit će plesnog upkanja na jednoj od najljepših malih plaža na Kvarneru!

U zimu 2002. Martin Knapić, poznat i kao Pick A Boo, prvi se put pojavio kao DJ u jednom hrvatskom klubu pod nazivom Lion’s.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Pretežno “pušta” disko i funk. Danas se to pretvara u mikseve u kojima spaja glazbu koju najviše voli: eterične pozadine, zamišljene basove i povremene vokalne akrobaije… sve uz naglašeni upečatljivi house ritam.

Sa sjedištem u Rijeci, svirao je diljem Europe prezentirajući svoje omiljene stilove – jackin, deep i elektro. U njegovim setovima možete čuti stari funk miksan s novim elektrom.

Pick A Boo je godinama imao zadovoljstvo pult dijeliti sa: D.O.N.S. -om, Terryjem B, Jerryjem Roperom, Viktoria Metzger, Joyce Mercedes, Gramophondzie, Jaksa Jordes, Russell Small (Freemasons), Kurd Maverick, Bad Copy, Sunnery James & Ryan Marciano, UMEK, Subzero, Lea Dobričić, Mark Funk, S.A.R.S., Dubioza kolektiv, Mike Vale, Who See, Federico Scavo, Tom Novy, Hernan Cattaneo, The Cube Guys, Funkerman, Niggor i Tomcraft.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Podjetiteljima S Bara pružit će audio-plesni doživljaj za pamćenje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari