KONCERT U RIJECI

Stefanovski dan uoči koncerta: ”Jedva čekamo da odvrnemo pojačalo elektične gitare u Rijeci!”

Jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista ovog dijela Europe s V3 triom, kojeg uz njega čine Ivan Kukić na basu i Jan Stefanovski na bubnjevima oduševio je sinoć zagrebačku publiku u Tvornici kulture s probranom selekcijom Vlatkovog bogatog opusa, među kojim su se, na oduševljenje svih prisutnih, našli i hitovi iz benda Leb i sol.

Koncert u Tvornici prvi je u nizu proljetne turneje Vlatka Stefanovskog i V3 Tria. Slijede koncerti u Rijeci 19. svibnja (HKD na Sušaku), 20. svibnja u Ljubljani (Cvetličarna) i 21. svibnja u Osijeku (Krov Kulturnog centra).

“Posebno smo se radovali ovoj turneji, baš smo pozitivno nabrijani” rekao je Vlatko Stefanovski koji se sa svojim bandom priprema za sutrašnji koncertu u Rijeci. “Radujemo se, Rijeka je rockerski grad, jedva čekamo da odvrnemo pojačalo tamo, bit će to savršena atmosfera. S mojim dečkima je to drugačiji karakter koncerta od mojih akustičnih koncerta, a riječka publika će to znati cijeniti ” rekao je Stefanovski.

Stefanovski je poznat po zapaženim kombinacija etno jazza, rocka, jazz fusiona i blues glazbe. Kao član grupe Leb i sol snimio je trinaest albuma, a zahvaljujući fuziji tradicionalne makedonske glazbe i rocka ušli su u povijest kao jedan od najpoznatijih bandova bivše Jugoslavije.

Ulaznice možete kupiti na Mojekarte.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari