OČEKUJE SE SPEKTAKL

Dino Merlin najavio koncert u Rijeci

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Dino Merlin, jedan od omiljenih kantautora ovih prostora, poznat po karizmi i prepoznatljivom scenskom prisustvu, na veliku radost mnogobrojne publike ponovo stiže u Hrvatsku!

Na koncertima u Rijeci, Zadru i Osijeku, pored live premijere najnovijih pjesama s nadolazećeg 12. studijskog albuma, publici će priuštiti posebno osmišljen show i osvježenu koncertnu set listu u izvedbi pratećeg benda, a vizualni dojam showa upotpunit će specijalni scenski efekti, koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim glazbenim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima.

Već je poznato kako ulaznice za show Dine Merlina planu u rekordnom roku i da publika na nezaboravim koncertima uživa u putovanju kroz glazbene priče Merlinove karijere, koja uspješno traje više od trideset godina. Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate karijere, publika će na koncertima u Rijeci, Zadru i Osijeku po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova (“Mi”, “Dođi”, “Jedan dan, jedna noć”, “Krive karte” i “Kako da ti kažem”), koji imaju više od 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji blizu 600.000 pretplatnika.

Od rasprodane Arene Zagreb i pulske Arene preko arena i dvorana u Splitu, Rijeci, Varaždinu, Zadru i Osijeku, oborenog rekorda posjećenosti na Tvrđavi u Slavonskom Brodu i novogodišnjeg dočeka na Stradunu u Dubrovniku – svaki je susret Dine Merlina s hrvatskom publikom u okviru turneje “Hotel Nacional” bio neponovljiv doživljaj. Ponovnom energetskom spajanju s vjernom publikom u Hrvatskoj ovaj slavni umjetnik neizmjerno se raduje.

Pridružite se 8. listopada u Rijeci (Dvorana Mladosti), 15. listopada u Zadru (Dvorana Krešimir Ćosić) i 22. listopada u Dvorani Gradski vrt u Osijeku na nezaboravnim koncertima glazbenog čarobnjaka Dine Merlina. Ulaznice za sva tri koncerta u prodaji su u sustavu Adriaticket i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa. Nakon Hrvatske Dino putuje za Švedsku gdje će održati tri koncerta. Nastupit će u Stockholmu (Magasin 9, 29.10.), Helsingborgu (Helsingborg Arena, 5.11.) i Göteborgu (Svenska Mässan – Kongreshallen, 12.11.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja