RASPJEVANI ZAKLJUČAK LJETA

“JUTRO DONOSI KRAJ” Vesna Pisarović velikim koncertom ispraća ljeto u čarobnom Kaštelu Drivenik!

Na jedinstvenu lokaciju Kaštela Drivenik stiže zvijezda domaće estrade koja će rasplesati sve generacije

Na čarobnu lokaciju Kaštela Drivenik u Vinodolskoj općini, na svega pola sata vožnje automobilom od Rijeke, u subotu 3. rujna stiže veliki koncertni spektakl sa zvijezdom domaće estrade Vesnom Pisarović u glavnoj ulozi!

Vesna Pisarović svojoj vjernoj publici obećava koncert za pamćenje s kojim će svi na najbolji način ispratiti ljeto 2022.

“Očekujte dobru zabavu te rasplesanu i raspjevanu nezaboravnu noć uz stihove hitova poput: “Jutro donosi kraj”, “Da znaš”, “Da sutra umrem”, “Dolje na koljena” i mnogih drugih”, poručuju pak organizatori.

Karte su dostupne putem sustava Entrio te na prodajnim mjestima Mamma Mia Fine Food u Rijeci.

Podsjetimo, iako to već svi znaju, Vesna Pisarović svojim je hitovima žarila i palila diskotekama i klubovima ranih 2000-ih. Potom je naglo otišla iz Hrvatske u Berlin držeći svoj privatni život daleko od očiju javnosti, da bi se po njezinom povratku Hrvatsku, što se dogodilo prije nekoliko godina, njezina popularnost još više rasplamsala!

Evo nekoliko zanimljivosti vezanih uz Vesnu Pisarović. Dok je 1997. nastupala na Zadarfestu s pjesmom “Nema me”, upoznala je Milanu Vlaović, bivšu suprugu nekadašnjeg nogometnog reprezentativca Gorana Vlaovića koja joj je kasnije pisala gotovo sve pjesme.

Rijetki znaju da je Vesna napisala pjesmu “In the Disco” koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Pjesmi Eurovizije 2004. koja je osvojila 9. mjesto!

Ispostavilo se da su njene hitove s prijelaza tisućljeća posljednjih godina prihvatile neke posve nove generacije – publika stihove njezinih najvećih hitova na koncertima zna otpjevati od riječi do riječi, što atmosferu na nastupima dovodi do usijanja!. Njezine pjesme znaju i obožavaju i oni koji sad imaju 20 godina i oni koji su prije isto toliko godina pjevali neke od njezinih najvećih hitova poput “Da sutra umrem”, “Za tebe stvorena” i “Dolje na koljena”.

Nema sumnje da će tako biti i u subotu 3. rujna na neponovljivoj lokaiji Kaštela Drivenik gdje će se na sav glas pjevati, između ostaloga, i “Jutro donosi kraj”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari