Film “Ufuraj se i pukni” u kinima nasmijava cijelu Hrvatsku!

Smijeha nikad dosta! To dokazuje i velika gledanost filma “Ufuraj se i pukni” koji je u kinima od 4. travnja.

Glumci komedije “Ufuraj se i pukni” odlučili su promovirati film tako što dolaze u gradove diljem Hrvatske, “trgaju” ulaznice ljudima koji idu gledati film i nakon filma se druže s njima. Trenutno su na sredini turneje, a već su obišli Zagreb, Split, Šibenik, Zadar, Čakovec i Prelog, a čekaju ih još Rijeka, Pula, Osijek, Vukovar, Varaždin, Koprivnica, Krapina i Samobor.

Smijeha nikad dosta! To dokazuje i velika gledanost filma “Ufuraj se i pukni” koji je u kinima od 4. travnja. Publika se glasno smije tijekom cijelog filma i nasmijana izlazi iz dvorane. To su svakako rijetki prizori, barem kad je u pitanju hrvatski film.

Film je nenametljiv, jednostavan, brz i duhovit. Likovi su jasni i najčešće se smiju sami sebi, tj. prakticiraju humor na svoj račun. Dobro poznata glumačka ekipa pomoći će vam da zaboraviti na svu dramu i tragediju: Ljubomir Kerekeš, Zoran Pribičević, Jan Kerekeš, Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper i mnogi drugi.

Dođite u kino i družite se s glumcima!

Portal Riječanin na svome Facebook profilu pokrenuo je nagradnu igru kojom nagrađujemo dvoje dobitnika sa po dvije ulaznice  za projekciju 17.4. u 20h + druženje s glumcima ( Cinestar Rijeka ).

Više informacija, kao što su prostor i vrijeme, možete naći na službenim Facebook profilima Kerekesh Teatra https://www.facebook.com/kerekeshteatar/ i u službenom eventu turneje https://www.facebook.com/events/444293836308273/

Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na blagajnama CineStar kina ili online na: https://www.blitz-cinestar.hr/turneja-filma-ufuraj-se-i-pukni, te u svim drugim kinima diljem Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari