Najromantičniji film godine “Last Christmas” od sutra u riječkom CineStaru!

Film je inspiriran glazbenim hitovima Georgea Michaela, napose naslovnom pjesmom koja u priči ima važnu ulogu

“Kate (Emilia Clarke) je cinična trgovkinja koja ne briljira u ulozi vilenjaka u Božićnom dućanu. Tom (Henry Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti…”, kaže ukratko fabula obe “blagdanske” romantične komedije koja se od ovog četvrtka počinje prikazivati u riječkom Cinestaru.

Producenti najavljuju “pomalo ciničnu romantičnu komediju kakvu još niste vidjeli” a snažni aduti filma su glavni glumci: Emilia Clarke koju poznajemo i kao Daenerys Targaryen iz HBO-ove fantasy tv-serije “Igra prijestolja” i Henry Golding iz filmskog hita “Crazy Rich Asians”.

No možda i najveći “mamac” za publiku su bezvremenski pop-hitovi Georgea Michaela koji su sastavni dio priče filma, prije svih jedna od njegovih najslavnijih skladbi “Last Christmas”!

U filmu redatelja Paula Feiga (Djeveruše, Ghostbusters…) igra još i Emma Thompson, dvostruka dobitnica Oscara, koja potpisuje i scenarij ovog filma u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelj 10 pozicija broj 1 top singlova, a u filmu ćemo moći po prvi puta čuti i neke njegove nikada do sada objavljivane pjesme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari