BITKA ZA FINALE Pet parova u „321-peci!“ večeras će ispeći čak 40 vrsta kolača!

Žiri je odlučio očitati lekciju natjecateljima od kojih se traži potpuna koncentracija pri izradi novih slastica jer će pet parova večeras ispeći čak 40 vrsta kolača unutar pet sati

Predzadnji je dan natjecanja, a žiri je postao sve stroži. Od natjecatelja se traži potpuna koncentracija pri izradi novih slastica jer će pet parova večeras ispeći čak 40 vrsta kolača unutar pet sati. Dok je Špiček naglas korio natjecatelje jer mu je dosta igranja i kalkuliranja u natjecanju, Tea i Žakline zasukale su rukave i pokazale kandidatima kako trebaju izgledati kolači za finale!

321peci-8ep-14

Pet parova večeras mora posegnuti za najkreativnijim receptima ukoliko žele ući u finale showa ‘Tri, dva, jedan – peci!’. S obzirom da u posljednjem nastavku ima mjesta samo za tro para, večeras će show napustiti dva para s najmanjim zbrojem prikupljenih ocjena. Ako je suditi po suzama i niskim ocjenama ispisanim na špatulama žirija, bit će ovo itekako uzbudljiva večer.

321peci-8ep-132

Kandidati su dobili pet sati za ispeći ukupno četiri kolača. Uz kreativan zadatak na temu ‘Sv. Tri kralja’, u kojem moraju ispeći tri deserta sa zajedničkom poveznicom (istom namirnicom ili sličnog izgleda…), natjecatelji će se okušati u pripremi slavnih macarona i to prema Žaklininom receptu. Iako su sve bliže finalu, natjecatelji će djelovati nezainteresirano, što će dodatno razljutiti Špičeka.

„Rekao sam vam na samom početku – sve vas bu koštalo ako vas vidim da se igrate i kalkulirate. Izvolite devet emisija peći kolače, a ne računice slagati. Tako se ne osvaja finale. Kaj mislite da bum zaboravio današnji dan?“, ljutito je reagirao Špiček aludirajući da mjesto u finalu zaslužuju samo oni koji su kroz sve epizode napredovali, a ne zato što misle da će im žiri progledati kroz prste.

321peci-8ep-139

Tea i Žakline odlučile su zauzeti jednu radnu jedinicu kako bi kandidatima pokazali kako se radi pravi macaroni i kolači koje krase vitrine slastičarnica. Njihove kolačiće probat će svi natjecateljski parovi, te će ih morati opisati, ali i usporediti svoje uratke s onima koje je napravila Žakline.

Tko će iskočiti iz natjecanja, a tko će uskočiti u posljednji vlak koji juri prema finalu? Ne propustite doznati u novom nastavku showa „Tri, dva, jedan – peci!“ – večeras u 20:15 sati, samo na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari