DISCIPLINA KIČME U POGONU KULTURE: Buka je opet u modi!

Foto: by BO (facebook DK)

Koja i ekipa pružili su Riječanima beskompromisno bučan, sirov, pravi rock koncert za pamćenje

Dušan Kojić Koja ne stari, dapače, s godinama je sve bolji! Lucidne i virtuozne dionice na bas gitari popraćene inspirativnim vokalom Manje Đorđević koja zrači pozitivnom energijom, sjajnim Igorom Đekeom na usnoj harmonici te energičnim i odličnim Milošom Velimirom na bubnjevima, Disciplina kičme potvrdila je svoj kultni status među riječkim obožavateljima ponudivši im bučan presjek svoje duge i plodne karijere.

DISCIPLINA SANJA JOVOVIĆ

Bez ikakvog predstavljanja i uobičajenog kurtoaznog pozdrava publici, Koja i ekipa počeli su prašiti pred još neispunjenim klupskim prostorom. Početni mlaki pljesak riječke publike kasnije se pretvorio u euforični vrisak popraćen glasnim pjevanjem hitova beogradske grupe kao što “Betmen mandrak fantom”, “Zeleni zub”, “Buka u modi” te mnoge druge.

DISCOIL FEJS

O odličnoj atmosferi na koncertu dovoljno govori činjenica kako se grupa dva puta vraćala na bis pred oduševljenom riječkom publikom koja je i nakon drugog bisa tražila još!

Bez sumnje, Koja i ekipa pružili su Riječanima beskompromisno bučan, sirov, pravi rock koncert za pamćenje. Nadamo se da ćemo ih uskoro ponovno moći vidjeti u našem gradu.

dušan kojić koja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari