PRVI BB TAJNI ZADATAK: Alen i Rina u mukama zbog tajne misije

Anđeo i vrag imaju svoju ulogu u Kući. Anđeo treba činiti dobro i širiti pozitivnost, a vrag im mora zagorčati boravak u Big Brother kući.

Tako je došao red i na prvi tajni zadatak. Alen je od Big Brothera dobio zadatak da zagrli svakog stanara u Kući, i to čvrsto s dvije ruke te im time da snagu da prežive još jedan pakleni tjedan. Po ‘anđeoskoj procijeni’ Alena, stanar kojemu najviše treba zagrljaj jest Ivica! Alenu se to čini kao težak zadatak jer ne zna kako bi pristupio MMA borcu.

I dok anđeo širi ljubav, vrag sije svoje sjeme zla. Naime, Rina je dobila zadatak da naljuti i razbjesni simpatičnu Ines. Vražica treba dati sve od sebe da uspije u svom zadatku jer je Ines poznata po svojoj dobroj volji i smijehu.

Hoće li Alen uspjeti zagrliti Ivicu, a Rina izbaciti iz takta Ines te tko je bolji u obavljanju svoje misije – saznajte večeras, u dnevnoj emisiji Big Brothera, u 22:15 na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari