VEĆ SE OSJEĆA KAO DOMA: Alen gol trčao po BB kući!

‘Ne mogu vjerovati da sam nakon 12 godina ponovno kod tebe u Kući!’, rekao je Alen Macinić Big Brotheru u Ispovjedaonici, nakon što ga je on pozvao na prvu izjavu.

Iako je prošlo više od jednog desetljeća, simpatični Svizac vrlo brzo se opustio pa se već nakon prve večeri osjećao kao kod svoje kuće. Iznenadio je čak i Rinu koja je ostala osupnuta. Što je Alen učinio da je Rina pokrila oči, pogledajte u videu, a više o njihovom ulasku u Big Brother kuću, pogledajte u večerašnjoj emisiji od 22.30 sati, na RTL-u.

Inače, treća emisija uživo Big Brother showa počelo je vatreno! Marijana je u studiju odmah ugostila dva nova/stara stanara koji su sinoć ušli u Kuću – Rinu Dehni i Alena Macinića.

Big Brother_03-33

Rina i Alen su se prisjetili kako je izgledao njihov boravak u Kući BB-a te su zaključili kako će se sigurno dobro provesti u svojoj novoj avanturi, a Alen je rekao da se u Kući jedino može plašiti Rine, i nikog drugog, aludirajući na tjedni zadatak ‘Fear factor’.

Potom je Marijana ugostila Marininog zaručnika Sašu Muheka. Na Marijano pitanje ima li što za reći na odnos Romana i Marine, Saša je otkrio da je Marina na njegovo inzistiranje ušla u Kuću, a smatra i da je to za njezinu manekensku karijeru dobra odskočna daska. Na pitanje sumnja li u svoju zaručnicu, rekao je da ljudi od muhe rade slona.

mare i kokos

‘U Kući su specifični uvjeti, ja sam svjestan toga, ali ne sumnjam u Marinu’, rekao je Saša dodajući da odnos Romana i Marine možda jest malo intimniji nego između ostalih stanara, ali da joj vjeruje sve dok ga ne razočara. ‘Poanta svega je da ćemo pričati kada izađe. Ovo nije ugodno gledati, ali dok ne prelazi granice je sve u redu’, zaključio je Saša.

Nakon razgovora s Marininim zaručnikom Big Brother je pozvao Fabija u Ispovjedaonicu dok su stanari sve gledali na ekranu u dnevnom boravku. Nakon što je porazgovarao s Big Brotherom o odglumljenom strahu od žaba, otkrio je da mu je bilo žao što je on svoj strah morao glumiti dok su ostali to uistinu morali proživljavati. Iako stanarima ništa nije bilo jasno, u videu im je otkriveno da se radilo o tajnom zadatku. Na kraju je Big Brother rekao stanarima da su samo i isključivo zbog Fabija prošli tjedni zadatak, što je Tamara s negodovanjem prihvatila komentirajući da nisu prošli zbog njega već zbog toga što su oni bili naivni i povjerovali mu.

mare i sasa muhek zarucnik od marine

Marijana je potom pozdravila svog prijatelja Žigu, a kao gost u studiju pojavio se bivši stanar Branimir Kamber koji je svojevoljno napustio Kuću. Iskoristio je priliku reći da je Tamara fenomenalna cura za show, te da je inteligentna, a priznao je i da je izašao jer mu je bilo previše tračanja. Ipak, okidač za izlazak je bilo to, kako je rekao, svađa sa Tamarom. Također, tvrdi da su svi u Kući samo zbog samo promocije.

Tamara bira zadatak za stanare
Tamara bira zadatak za stanare

Marijana se nakon toga obratila stanarima i otkrila da Tamara napušta Kuću. Nakon što je došla u studijo rekla je da se nadala da će napustiti Kuću.

‘Nadala sam se da ću ispasti večeras. Nisam razbijala glavu hoće li netko zvati za mene ili ne, ali sam imala nadu. Mislim da su me gledatelji izbacili jer sam drugačija. Volim se zafrkavati na način koji nekima ne odgovara’, rekla je Tamara dodajući da će joj u Kući najviše nedostajati Kocka, dok se s Violetom nije slagala zbog, kako kaže, ‘generacijskog jaza’.

Big Brother_03-20

Nakon toga Tamara je dobila priliku osvetiti se stanarima. Izvukla je zadatak da jedan stanar prati drugog ‘u stopu’, a odlučila je da Violeta prati Fabija!

U studio su ponovno došli Alen i Rina, ovog puta gledateljima je otkriveno da će Alen u Kući imati ulogu anđela dok će Rina biti vražica koja treba pokvariti stanare.

Big Brother se obratio stanarima i započele su nominacije. Na kraju su nominirani Katja, Ines, Violeta i Ivica. No tu nije bio kraj, Big Brother se obratio stanarima i obavijestio ih da nisu prošli svoj drugi tjedni zadatak – čuvanje vatre, jer vatru nisu čuvali u paru, te da se za njih ‘pakleni tjedan’ nastavlja! Potom im je rekao da svi izađu u dvorište i da se okupe oko vatre koju su čuvali, osim Jurice koji je morao ostati u Kući.

Budući da su pali tjedni zadatak i u slijedećih nekoliko dana moraju dokazati koliko su složni kao zajednica. Morat će izgraditi logor u kojem će boraviti, a ukoliko žele topli obrok morati će održavati vatru. Dok su stanari u šoku slušali Fabia koji im je čitao novi zadatak, Jurica je dobio nove sustanare – Alena i Rinu! Što će se događati dalje, te kako će stanari podnijeti još jedan ‘pakleni tjedan’, ne propustite pogledati samo na RTL-u!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari