Lijepa Riječanka Ana Radišić novo je lice tv-magazina „Exkluziv“ RTL-a!

Ana Radišić, novo lice RTL-a, od vikenda 14. i 15. travnja, od 17.30 sati, vodit će novu staru showbiz emisiju ‘Exkluziv’!

Ana, koja je do sada radila kao urednica, voditeljica i novinarka na CMC televiziji, voditeljsku karijeru započela je na Kanalu RI prije 10 godina, a samo je dani dijele od diplome na Pravnom fakultetu Sveučilišta u rodnoj Rijeci.

Kada nije na malim ekranima, Ana trči polumaratone (istrčala ih je 10!), vodi zdrav život, velika je zaljubljenica u sport kao i u kazalište, a otkrila je da je zanima i intelektualno vlasništvo. Prelazak na RTL prihvatila je s veseljem.

‘Izrazito sam sretna što sam dobila priliku pridružiti se RTL-u i nadam se da ću svojim angažmanom radom i trudom opravdati dobiveno povjerenje. Redakcija mi je super i baš se veselim svom novom početku!’, kazala je Radišić koja je došla kao ‘šlag na torti’ novog/starog magazinskog formata.

Magazinska emisija ‘Exkluziv’ kao jedan od najprepoznatljivijih brendova RTL-a u formi magazinskih emisija, vraća se na male ekrane! ‘Exkluziv’ je obilježio jedno televizijsko razdoblje, ostavši zapamćen po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratio je bitne društvene događaje, te uvijek bio u tijeku sa zbivanjima koji su zanimali gledatelje.

RTL je odlučio osvježiti i vratiti na male ekrane jedan od najgledanijih magazinskih formata, u potpuno novom ruhu! Koncept emisije ostaje isti – zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene!

‘Uzbuđeni smo svi u redakciji zbog početka emitiranja! Trudit ćemo se biti drugačiji, originalni i prvi – bit će tu za svakoga po nešto! Sve o čemu pričate na kavama – odgovore ćete dobiti u Exkluzivu!’, kazala je Ana koja je i urednica Top.HR-a.

Nova ekipa već intenzivno radi na uzbudljivim temama koje će gledatelje prikovati uz male ekrane novog ‘Exkluziva’, koji ovaj vikend kreće na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari