BIG BROTHER: Tomo na mukama – mora zavesti i očarati stanarku

BB stanar Tomislav Roso prikupio je više simpatija zahvaljujući svom nastupu s Anezi, gdje je osim plesne i pjevačke sposobnosti, pokazao i svoje umijeće šarmiranja

Dok je par na kraju svoje plesne točke, uz izravan pogled u oči i simpatičan osmijeh na licu, odlučio zapečatiti svoju izvedbu poljupcem, Bigi je to odlučio provjeriti i pred Splićaninom staviti simpatičan zadatak. On će, naime, morati zavesti jednu od stanarki koju će mu odabrati ostali stanari.

„Tomislav će naredna dva sata morati zavoditi jednu od stanarki u kući, a koja će to stanarka biti, odlučuju svi ostali muškarci!“, najavio je Big Brother Tomislavu u ispovjedaonici, nakon čega su svi muški stanari prasnuli u smijeh.

„I? Kad? Što? Kako završava taj zadatak? Što ju moram zavoditi na dva sata i to je to? Ma joj brate moj. Pa ja ne mogu biti ni dva sata sam sa sobom!“, komentirao je Tomislav koji nije bio oduševljen novim zadatkom.

Koju stanarku će Splićanin zavesti i hoće li ona pasti na njegov šarm, doznajte u novoj dnevnoj emisiji Big Brothera od 22:05 sati na RTL-u!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari