"SVE ZA TINA!"

Publika uživala na humanitarnom koncertu “Sve za Tina”; Kanal Ri svoj rođendan proslavio na najbolji način!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Publika je u srijedu navečer u HKD-u Sušak uživala u humanitarnom koncertu na kojem su nastupili Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Mia Negovetić, Mauro Staraj, Joso Butorac i Karin Kuljanić

Publika u do kraja ispunjenom gledalištu HKD-a Sušak još je jednom uživala u rođendanskom, humanitarnom koncertu Kanala Ri u suradnji s humanitarnom udrugom Riječko srce. S pažnjom i ushićenjem poslušali su najljepše pjesme i nejveće hitove u izvođenju Marija Lipovšeka Battifiace, Damira Kedže, Mie Negovetić, Maura Staraja, Jose Butorca i Karin Kuljanić.

Više u VIDEOPRILOGU Kanala Ri:

Novinar: PETAR BALJAK
Snimatelj: IGOR PAULIĆ
Montažer: DORIAN CAR FLAVIANO

Sva sredstva od prodanih ulaznica bit će donirana devetogodišnjem Tinu Vilhar Bešvir. Tin ide u drugi razred u Osnovnu školu Gornja Vežica a u djetinjstvu mu je dijagnosticirana cerebralna paraliza, posljedica čega je da Tin još ne hoda i teško se koristi rukama te je neverbalan. Sav prihod od prodaje ulaznica od koncerta organizatori će darovati Tinu za kupnju medicinskih pomagala!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari