Urnebesni stand up show ‘Ladies Night’ po prvi put u Rijeci!

Stand up show ‘Ladies Night’ stiže u utorak, 30. travnja u Hrvatski kulturni dom na Sušaku

Nakon hit stand up showova ‘Sextra Large’ i ‘Boca istine’, u Rijeku po prvi puta dolazi ‘Ladies Night’!

Svojim pronicljivim i britkim ženskim humorom pet dama stand up komedije: Martina Ipša iz Slovenije, April Macie iz SADa, Miranda Lončar iz BiH te Vlatka Mifka i Marina Orsag iz Hrvatske, izvest će urnebesni stand up show te još jednom dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”.

Sve stand up komičarke iz regije će svoje nastupe izvesti na hrvatskom jeziku, dok će April Macie, iz evidentnog razloga, svoj nastup izvesti na engleskom.

Večer će voditi naša najpoznatija i najnagrađivanija stand up komičarka, Marina Orsag, uz četiri dame koje će proći kroz razne ženske teme i probleme, poput onih kako naučiti bočno ne parkirati te o svim onim divnim muško ženskim odnosima iz ženskoga kuta, a djevojke garantiraju da će se na njihov humor jednako nasmijati i muškarci i žene.

‘Ladies Night’ show dolazi u Hrvatski kulturni dom na Sušaku u Rijeci, u utorak 30. travnja u 20.30 sati. Ulaznice su dostupne putem sustava mojekarte.hr ili na prodajnim mjestima: Foto Revija, Užarska 28; caffe bar Nad Urom (Robna kuća Korzo – IV kat) te Dallas Records Rijeka, Splitska 2a.

Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. S kolegama iz regije nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

April Macie dolazi iz SADa, gdje je sudjelovala na mnogim radijskim i televizijskim showovima poput E! Entertainment, Sirius & XM Radio, Access Hollywood, Talk Soup, HLN. Godine 2008. proglašena je najsmješnijom i najzgodnijom komičarkom u Americi. Održala je govor u sklopu TEDx-a na temu „Kako bol pretvoriti u humor“.

Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu.

Vlatka Mifka sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. Vesela i vedra osoba, osim kad je gladna. I kad nije vesela. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje.

Marina Orsag draga je, simpatična i kako sama kaže, blesava, stand up komičarka koja ja zaslužna za nastanak stand up scene u Hrvatskoj. Sa svojih 40 godina u nogama, nepresušni je izvor energije i vječni Petar Pan. Jedna je od rijetkih domaćih komičarki koja je osvajala svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičarsvijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013a , Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari