(FOTO, VIDEO) Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade oduševio više stotina Riječana

Foto:. Goran Kovacic/PIXSELL

Riječani su se zaželjeli popularne klapske pjesme, ali i popularnih pjesama u klapskoj verziji, vidjelo se to sinoć na Trgu Riječke rezolucije

U sklopu sve popularnijih “Noći riječkih trgova” više stotina Riječana uživalo je sinoć u koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade.

12.07.2019., Rijeka – Koncert Tomislava Bralica i klape Intrade na Trgu rijecke rezolucije. Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Riječanin/Mateo Levak

Na svoje su došli ljubitelji klapske pjesme – na Trgu Riječke rezolucije nastupila je jedna od najpopularnijih domaćih klapa Intrade predvođena jedinstvenim glasom Tomislava Bralića.

Goran Kovacic/PIXSELL

Zadarska klapa svojim pjesmama iznova je oduševila brojne riječke obožavatelje, a koncert autorskih sklabi Intrada ali i popularnih vječnih  jadranskih hitova u više navrata pretvorio se u pravu primorsku feštu kada je riječka publika, ponesena glazbom, ustala sa svojih stolica i ne samo zapjevala s izvođačima nego i zaplesala u parteru!

Goran Kovacic/PIXSELL

Bila je to za mnoge nezaboravna noć, a Tomislav Bralić duboko se naklonio riječkoj publici izjavivši kako upravo u Rijeci najčešće ima najbolje koncerte zahvaljujući publici.

Foto: Riječanin/Mateo Levak

“Svakako se vidimo ponovno u Rijeci”, poručio je glazbenik s pozornice.

Foto: Riječanin/Mateo Levak
Goran Kovacic/PIXSELL

Tomislav Bralić i Inrade već večeras nastupaju u Zadru.

Pripremio: Riječanin/Mateo Levak

Foto: Riječanin/Mateo Levak

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari