KONCERT POD ZVIJEZDAMA: Vanna 10. kolovoza na Trsatskoj gradini!

Foto: Promo

Vanna – diva hrvatske estrade održat će koncert na Trsatskoj gradini

Glazbena diva koju krasi jedinstven i moćan vokal održat će svoj nastup 10. kolovoza u sklopu Ljeta na Gradini, a koncert je to kojeg su Riječanke i Riječani s nestrpljenjem čekali.

Svoje početke Vanna je obilježila dance ritmovima, a bogatih 30 godina karijere bilo je isprepleteno brojnim suradnjama, nagradama i priznanjima. Osim što je dobitnica Porina, Vanna je bila predstavnica Hrvatske na Eurosongu, a njezini hitovi s početka karijere jednako su poznati kao i recentne uspješnice. Na Trsatskoj gradini otpjevat će poznate stihove pjesama kao što su „Ako je vrijedilo išta“, „Ja imam snage za to“ i „Daj mi jedan dobar razlog“.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL,

Vannini mnogobrojni hitovi, još od vremena legendarnog ET-a, preko solo albuma pa da nadolazećeg, sedmog po redu samostalnog nosača zvuka, neupitna su garacija fenomenalnog provoda uz našu renomiranu glazbenicu.

Tijekom više od dva desetljeća djelovanja na glazbenoj sceni, Vanna je održala brojne koncerte, a o nadolazećem riječkom nastupu kaže:

„Raduje me ponovni dolazak na Gradinu. To je jedan od rijetko lijepih prostora na otvorenom i užitak mi je tamo nastupati. U Rijeku dolazim s proširenim sviračkim sastavom, pripremit ćemo kombinaciju novih i starih pjesama i naravno, ostavljamo prostora za iznenađenja na licu mjesta. 🙂 I pozivam sve na jedno lijepo ljetno druženje pod zvijezdama!“

Vanna uživa u live svirkama i zajedno sa svojim bendom, svaki put iznova oduševljava publiku. Njihova odlična povezanost i raznolike glazbene interpretacije prenose iznimnu energiju kojoj se svi uvijek rado prepuste i uživaju u jedinstvenom i neponovljivom glazbenom događanju.

Vanna uspješno nastavlja ploviti glazbenim vodama, a nedavno je izdala novi album „Izmiješane boje“, koji je ranije najavljen istoimenim singlom.

Publiku će u prekrasnom ambijentu počastiti i najnovijim pjesmama pa posjetitelji mogu očekivati šetnju kroz desetljeća karijere ove jedinstvene glazbenice. Vjerujemo da će publika rado zapjevati s Vannom i još se jednom uvjeriti zašto je s pravom krasi naziv dive hrvatske estrade.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Stoga zabilježite 10. kolovoza u svoje kalendare i ne propustite Vannin nastup na Gradini!

Svi koji žele biti dijelom koncerta za pamćenje svoje ulaznice mogu nabaviti u Vintage baru na Trsatskoj gradini i Dallas Music Shopu, kupiti ih putem sustava mojekarte.hr, prodajne platforme rijekamarketplace.com ili u sustavu Eventim.

Koncert će započeti u 21.30, a ulaz za posjetitelje otvara se sat vremena ranije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari