VRHUNSKE IZVEDBE

FOTO Žestoki rock preplavio Trsatsku gradinu uz čak dva koncertna nastupa! 

Foto Kurti

Da je Rijeka i dalje grad koji se ponosi energičnim rockom, pokazala je jučer odlično raspoložena publika Ljeta na Gradini!

Večer posvećenu rock zvukovima otvorili su izvrsni Whiteheadsi koji su kroz svaku minutu nastupa prenosili svoju istinsku posvećenost ovom osebujnom žanru.

Publiku su oduševili svojim autorskim skladbama, ali i obradama rock hitova, a nakon njih na pozornicu se popeo vrsni Alen Brentini – Riječanin koji je u angažmanima s domaćim i stranim estradnim imenima osvojio mnoge svjetske arene i stadione.

Trsatsku je pozornicu jučer dijelio s Dušanom Kranjcem, bubnjarem svjetski popularnih 2 Cellosa i Arsenom Uranom na bas gitari. Vrhunskim performansom, koji je uključivao uistinu impozantnu količinu produkcije, glazbenici su oduševljenoj publici uspjeli prenijeti čistokrvni duh rocka!

Kao gost na pozornici im se pridružio Miron Hauser – jedan od najcjenjenijih instrumentalista u Hrvatskoj, koji je na trombonu dao poseban štih izvedbama rock skladbi. 

Osim izvrsnih koncerata i predstava, Ljeto na Gradini ove će godine ponovno ugostiti PAR Gradinu znanja – manifestaciju koja je ove godine posvećena mladim poduzetnicama, a sadržavat će besplatna predavanja i radionice.

Manifestacija slijedi u četvrtak, 03. rujna, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan. 

Foto Kurti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari