JER SMIJEH JE LIJEK

The best of Kuc-Kuc Cabaret u petak u Kostreni. Zabava i smijeh zagarantirani!

Kao specijalni gost Cabaret-a nastupit će mađioničar Andrej Škedel

Ri teatar i Me Gusta donose posljednji u nizu KUC-KUC CABARETA na otvorenom koji će se održati u Me Gusta Beach Food & Bar Kostrena u petak, 28.kolovoza s početkom u 20 sati.

Kao specijalni gost Cabaret-a nastupit će mađioničar Andrej Škedel (jedan od najboljih mađioničara u Hrvatskoj, finalist Supertalenta), a stalni gosti su muška plesna skupina Hot stuff (polufinalisti Supertalenta), koja svojim plesnim točkama oduševljava svakim korakom.

A sad par riječi za one rijetke koji će po prvi put pogledati The best of KUC-KUC CABARET…

Kuc Kuc Cabaret je humoristični program sastavljen od skečeva, songova, plesnih točaka itd. Skečevi koje igraju 4-5 glumaca su razne parodije, igrani vicevi, te se izvode i tekstovi domaćih satiričnih pisaca, kao i strani humor, od Monty Pythona do Mr Beana.

Iako su tek u posljednje vrijeme stand up komičari dobili veću medijsku pozornost, glumci Ri Teatra to rade već godinama.
U svakom slučaju, gdje god je gostovao Kuc Kuc Cabaret, izazivao je salve smijeha.

Malu, profesionalnu glumačku ekipu čine već iskusni glumci: Bojan Lakoš, David Petrović, Davor Popović, Josip Medaković, Helena Miočić-Mandić i Marina Deželjin. Režiju potpisuje cijeli glumački ansambl, a scenografiju i tehničko vodstvo Igor Kondić.

Stolove možete rezervirati na 0953322115
Cijena ulaznice je 20 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari