(FOTO,VIDEO) Riječke Muhe ovoga petka “zuje” na Trsatu sa svojim novim pjesmama!

Riječ je o novome EP-u  “Projekcije” riječkog benda Muhe kojega će koncertno promovirati u sklopu programa Let’s Talk About Music u Beertiji na Trsatu

Nakon nekoliko izmjena postava, bend se grupirao u tročlanoj formi u kojoj i najprirodnije zvuči. Glazbena su im inspiracija alternativni bendovi 90ih, te nešto starija psihodelija 70ih i 80ih, što se i osjeti u njihovoj glazbi. Karakterizira ih mračniji i energičan rock, sa bluesy prizvukom.

Za sebe kažu: “Glazba koju stvaramo je izraz našeg svakodnevnog života. Tekstovi proizlaze najčešće iz raznoraznih iskustava pojedinca u društvu te njegovog pogleda na život.”

Sve do lani djelovali su pod starim imenom Muhe Bez Glave, no nakon 2 albuma, 3 EP-a i 12 godina svirke našli su svoje glave i bend je započeo novo kreativno razdoblje.

Muhe nastupaju u sastavu:

Denis Protega (gitara i vokal), Erik Benas (bubnjevi) te Ivan Saftić (bas-gitara i back-vokal)

Početkom godine izbacuju EP “Projekcija” koji je sniman i miksan u Studiu Palach.

Koncert počinje u petak 26. travnja u 22 sata a ulaznice po cijeni od 25 kuna možete nabaviti u Dallas music shop Rijeka ili preko sustava Entrio dok cijena na ulazu iznosi 35 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja