AMERIČKO ISKUSTVO RIJEČKE ZVJEZDICE: Mia Negovetić očarala i voditelja koji je proglasio krivu missicu

„Sve što zasad smijem reći je da sam nastupila u show-u Litte Big Shots i da je još jedno predivno iskustvo iza mene. Thanks to Steve Harvey, Ellen Degeneres i NBC“, poručila je putem društvene mreže Riječanka Mia Negovetić

Pobjednica talent-showa „Zvjezdice“, Riječanka Mia Negovetić, progovorila je o svom posjetu Americi gdje na poziv tv-kuće NBC i popularne voditeljice Ellen Degeneres sudjelovala u snimanju showa Litte Big Shots u kojem se predstavljaju talentirana djeca iz cijeloga svijeta.

https://www.youtube.com/watch?v=Pr_ztwI58LI

Show nema natjecateljski karakter već predstavlja mališane iz najrazličitijih dijelova svijeta uzrasta 3-12 godina kako bi pretežno mlađu publiku upoznao s djecom iz raznih podneblja i kultura, a Hrvatsku je ovoga puta predstavljala baš talentirana Riječanka.

mia steve

Zanimljivo je da je sukreator shova i voditelj Steve Harvey, „proslavljen“ nezapamćenim gafom kada je u završnici svjetskog natjecanja ljepote proglasio krivu Miss Universe. No Mia je upečatljivim nastupom i svojom osobnošću očarala i ovoga voditelja koji je zasigurno nikada neće pomiješati s nekom drugom talentiranom djevojčicom.

https://www.youtube.com/watch?v=j2EAXWxLKTY

Zbog ugovora s tv-kućom koji ju je dosad obvezivao na tajnost nije smjela govoriti o svojim američkim iskustivma, no nakon što su objavljeni najavni videospotovi emisije može s prijateljima i fanovima govoriti o emisiji.

“Sve što zasad smijem reći je da sam nastupila u show-u Little Big Shots i da je još jedno predivno iskustvo iza mene. Thanks to Steve Harvey, Ellen DeGeneres i NBC”, napisala je na svojoj Facebook stranici.

mia ekipica sa snimanja

No Mia je na društvenim mrežama podijelila i nekoliko fotografija sa snimanja ali i video sa “ekipicom sa snimanja”.

Miju je na snimanje u daleki Los Angeles pratio tata Igor, a Mijini fanovi su posve sigurni da je Riječanka u startu osvojila i Ameriku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari