ZVJEZDICE: Riječanka Lucija te Paola i Patricia izborile prolaz dalje!

Od deset fantastičnih mladih talenata, koji su se predstavili u prvoj epizodi ‘Zvjezdica’, tri su cure pridobile najviše glasova žirija te nastavljaju natjecanje

Treća sezona popularnog RTL-ovog glazbeno-natjecateljskih showa započela je uspješno. Deset malih pjevačkih genijalaca pustilo je svoj glas na pozornici i oduševilo članove žirija.

Prva je to učinila Lucija Stipanović, koja je glas Mie Negovetić dobila čim je zapjevala. Miji su se uskoro pridružili i kolege iz žirija te je tako petnaestogodišnjakinja iz Rijeke dobila ukupno 5 glasova!

„Ja sam stvarno ostala u šoku, bila si odlična. Meni je ta pjesma jako draga i na prvom tonu sam čula da imaš samokontrolu i ostala sam bez riječi, bravo!“, pohvalila ju je pobjednica prve sezone ‘Zvjezdica’, koja se odlično snašla u novoj ulozi.

Sljedeća koja je uspjela dobiti sve glasove bila je Paola Rokić, preslatka sedmogodišnja curica, koja je bezvremenskim hitom ‘Sve bi seke ljubile mornare’ podigla žiri na noge.

„Tu se vide utakmice u nogama, imaš prekrasni zvonki glas, scenski nastup fantastičan, samo naprijed!“, podržao ju je Luka Nižetić, koji je odmah primijetio energiju sličnu svojoj kolegici Indiri Levak.

„Ovo je mini me. Otići ću u backstage razgovarati s mamom, ja ću tebe ukrasti!“, našalila se pjevačica.

Treća kandidatkinja sa zasluženim prolazom dalje je Patricia Hrgović.

Dvanaestogodišnjakinja iz Slatine dobila je 4 glasa žirija te je trebala proći ‘a capella’ izazov zajedno s još petero kandidata jednakog broja bodova – Mirjanom Govorčin, Jill-Letiziom Kantolić, Lucijom Plešom, Marinom Crnjakom i Zlatom Jurišić. Iako je konkurencija bila jaka, a borba napeta, Patricia je uspjela pridobiti žiri, koji se na kraju večeri odlučio za njezin disciplinirani i staloženi glas.

U top 22 upisana su prva tri imena, a koji kandidati će se sljedeći naći na tom popisu, ne propustite pogledati u drugoj epizodi ‘Zvjezdica’, sljedeću subotu, 21. travnja u 20 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari