(FOTO & VIDEO) MLADA KASTAVKA ODUŠEVILA: Antonela Doko održala prvi samostalni koncert na Ledenoj čaroliji

Skoro dvoipolsatni nastup u kojem su na repertoaru bile obrade uspješnica Adele, Amy Winehouse, Alicie Keys, Duffy, Rihanne .. preko jazz standarda do autorskih pjesama oduševio je prisutne

Sadržajan tjedan na klizalištu „Ledene čarolije“ na opatijskoj Ljetnoj pozornici dosegao je u subotu svoj vrhunac. Nakon druženja sa Svetim Nikolom u utorak i DJ večeri u petak, jučer je u 17 sati u šatoru na maloj Ljetnoj pozornici nastupio pulski Teatar Naranča koji je za oko 150 posjetitelja, uglavnom onih najmlađih, izveo predstavu „Bim & Bom“.

img_6051

Dječji žamor i smijeh potvrda su da su Narančini klaunovi napravili ono što se od njih i očekuje – zabavili mališane.

U 19 sati se na pozornicu pokraj klizališta popela mlada Kastavka Antonela Doko s pratećim bendom. Vokalne sposobnosti ove sedamnaestogodišnjakinje već sada joj garantiraju svjetlu budućnost na glazbenoj sceni. Način na koji suvereno vlada pozornicom i u izvedbama, ali i u komunikaciji s publikom sugerira iskustvo nastupa, no Antonela je na Ledenoj čaroliji ustvari održala svoj prvi samostalni koncert. Skoro dvoipolsatni nastup u kojem se repertoar kretao od obrada uspješnica Adele, Amy Winehouse, Alicie Keys, Duffy, Rihanne, preko jazz standarda do autorskih pjesama, oduševio je prisutne. Upravo su autorske pjesme izazvale najveće ovacije raspoložene publike, njih dvjestotinjak.

img_6069

Rasplet programom bogatog tjedna na Ledenoj čaroliji slijedi u nedjelju 11. prosinca kada će od 17 sati djevojke iz riječkog Kreativnog ateliera ArtMašina održati radionicu za djecu „Božićne lanterne“, a od 19 sati glazbu na klizalištu birat će DJ Bobo u još jednoj DJ večeri „Ledene čarolije“.

img_6059

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari